040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Korvaustunnit ja kirjastoesitys, Baletti 1 Vihti

15.03.2023 | Pau, Tiedote

Tiedotus peruttujen tuntien korvauksesta

Vihdin Baletti 1 ryhmällä peruuntui alkuvuodesta kaksi tanssituntia, jotka korvataan seuraavasti. 

 

Kautta pidennetään yhdellä tunnilla, jolloin kauden viimeinen tunti on torstaina 11.5. 

Lisäksi ryhmän kanssa käydään tanssivierailulla esiintymässä Vihdin kirkonkylän kirjastossa TIISTAINA 2.5. Tapaamme Taidetalo Siirilässä klo 15.45, jossa vaihdamme esiintymisvaatteet ja siitä siirrymme yhdessä kirjastolle. 

Esitys Vihdin kirkonkylän kirjastolla on noin klo 16.15. Mukaan esiintymään tulee myös Tanssi 6 v. ryhmä.

Ilmoitathan minulle mahdollisimman pian, jos tanssioppilas ei pääse mukaan esiintymään.

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Terveisin,

Pau Kettunen

0400599290 (to)

Muut tiedotteet:

Esitystiedote, Vihti hip hop aikuiset

Hei!   Pahoittelut myöhään tulevasta esitystiedotteesta. Tiedotteessa on ensin ryhmän oma tiedote ja sitten yleinen esitystiedote. Luethan molemmat huolella!    Vihdin hip hop aikuiset -ryhmä vie meidät kotibileisiin ja he esiintyvät molemmissa näytöksissä....

lue lisää

Esitystiedote, Vihti hip hop 2

Hei! Pahoittelut myöhään tulevasta esitystiedotteesta. Tiedotteessa on ensin ryhmän oma tiedote ja sitten yleinen esitystiedote. Luethan molemmat huolella!  Vihdin hip hop 2 -ryhmän esityksessä haaveillaan maiseman vaihdoksesta ja he esiintyvät molemmissa näytöksissä....

lue lisää

Esitystiedote, Vihti tanssistartti 2

Hei!   Pahoittelut myöhään tulevasta esitystiedotteesta. Tiedotteessa on ensin ryhmän oma tiedote ja sitten yleinen esitystiedote. Luethan molemmat huolella!    Tanssistarttilaiset vievät meidät esityksessään aaltojen alle ja he esiintyvät molemmissa...

lue lisää

Esitystiedote, Vihti hip hop 1

Hei! Pahoittelut myöhään tulevasta esitystiedotteesta. Tiedotteessa on ensin ryhmän oma tiedote ja sitten yleinen esitystiedote. Luethan molemmat huolella!  Vihdin hip hop 1 -ryhmä esittävät naaleja ja he esiintyvät molemmissa näytöksissä. Tanssijoiden esiintymisasut...

lue lisää
Opettaja