040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitysryhmän kevättiedote

15.03.2023 | Aino, Tiedote

Hei jälleen tanssivat perheet!

Toivottavasti hiihtolomaviikko sujui teillä sulavasti ja olette keränneet intoa ja energiaa kevään lopuille tanssitunneille. 

Kevätnäytöksistä

Kevään näytökset lähestyvät ja Esitysryhmän tanssi alkaa olla jo hyvissä valmiuksissa. Muistutuksena vielä lavaharjoitus- ja esityspäivät 21.-22.4. (Nummela) ja 5.-6.5. (Lohja). Toivon, että olette yhteydessä pikimmiten, mikäli ette ole pääsemässä näytöksiin!

Puvustamme esityksen jälleen kerran Vinhan toimesta ja sovitamme asuja mahdollisimman pian, toivottavasti jo tällä viikolla.

Rekvisiitta etsintäkuulutus!

Olemme aikeissa käyttää tanssin rekvisiittana kännyköitä. Löytyisikö teiltä vanhoja käytöstä poistettuja puhelimia, joita voisi tässä hyödyntää? Oppilaat tanssivat puhelimet käsissään, joten ehjänä säilymistä ei voi täysin taata. Tästä syytä omat puhelimet eivät oikein sovellu… Mikäli teiltä löytyy yksi tai useampi kuvausta vastaava puhelin, voitte tuoda niitä tanssitunneille mahdollisimman pian. Kiitos avustanne!

Muuta tiedotettavaa

Olen jäämässä äitiysvapaalle ja viimeinen opetuskertani on näillä näkymin torstai 16.3. Kiitän kaikkia jo tässä vaiheessa aivan mahtavasta tanssivuodesta ja jaetuista oivalluksen, naurun ja tanssin hetkistä. On ollut ihanaa tutustua uusiin liikkujiin ja löytää vanhoista uusia puolia! Sijaista tunneilleni on etsitty joulukuusta saakka, ja nyt näyttää siltä, että oikea henkilö on löytynyt, hurraa! Tiedotamme asian, kunhan kaikki yksityiskohdat ovat varmistuneet. 

Mikäli teillä on kysyttävää loppukeväästä tai tanssitunneista ylipäätään, olkaa matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Tanssiterveisin, Aino

Muut tiedotteet:

Esitystiedote, Vihti hip hop aikuiset

Hei!   Pahoittelut myöhään tulevasta esitystiedotteesta. Tiedotteessa on ensin ryhmän oma tiedote ja sitten yleinen esitystiedote. Luethan molemmat huolella!    Vihdin hip hop aikuiset -ryhmä vie meidät kotibileisiin ja he esiintyvät molemmissa näytöksissä....

lue lisää

Esitystiedote, Vihti hip hop 2

Hei! Pahoittelut myöhään tulevasta esitystiedotteesta. Tiedotteessa on ensin ryhmän oma tiedote ja sitten yleinen esitystiedote. Luethan molemmat huolella!  Vihdin hip hop 2 -ryhmän esityksessä haaveillaan maiseman vaihdoksesta ja he esiintyvät molemmissa näytöksissä....

lue lisää

Esitystiedote, Vihti tanssistartti 2

Hei!   Pahoittelut myöhään tulevasta esitystiedotteesta. Tiedotteessa on ensin ryhmän oma tiedote ja sitten yleinen esitystiedote. Luethan molemmat huolella!    Tanssistarttilaiset vievät meidät esityksessään aaltojen alle ja he esiintyvät molemmissa...

lue lisää

Esitystiedote, Vihti hip hop 1

Hei! Pahoittelut myöhään tulevasta esitystiedotteesta. Tiedotteessa on ensin ryhmän oma tiedote ja sitten yleinen esitystiedote. Luethan molemmat huolella!  Vihdin hip hop 1 -ryhmä esittävät naaleja ja he esiintyvät molemmissa näytöksissä. Tanssijoiden esiintymisasut...

lue lisää
Opettaja