040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevätkauden alkutiedote: Tanssistartti 1, Karkkila

23.01.2023 | Päivi, Tiedote

Tervetuloa takaisin tanssimaan!

Kevätkausi on saatu käyntiin ja oli mukava viimeinkin päästä moikkaamaan tanssiryhmiä viime tiistaina. Tanssitunnit on aloitettu lastenryhmien kanssa väri- ja eri liikekieli -teemoilla. Tanssistartin kanssa väriteeman lisäksi syvennymme eri tanssilajeihin. Nyky 3 ryhmän kanssa keskitymme tanssitekniikan vahvistamiseen, sarjoihin sekä lattiateemaan. Kevään aikana tulemme työstämään kaikkien ryhmien kanssa omaa tanssia, luovuutta ja liikekieltä. Karkkilan ryhmät eivät esiinny keväällä, mutta laitan myöhemmin ryhmäkohtaista tietoa muista esiintymismahdollisuuksista.

Tanssitunnit pidetään tutun aikataulun mukaan tiistaisin Nyhkälän koululla:
klo 16.30-17.15 Tanssi 5 v.
klo 17.15-18.00 Tanssi 6 v.
klo 18.00-19.00 Tanssistartti 1
klo 19.00-20.30 Nyky 3

Muita kevään aikatauluja:

Ma 9.1. kevään tanssitunnit alkavat

Viikko 7 (13.-17.2.) Ystävänviikko, Tanssistartti ja nyky 3 voivat tuoda ystävän mukaan tanssitunnille tanssimaan ja alle kouluikäiset Tanssi 5 v. ja 6 v. tanssivat oman pehmolelun kanssa. 😊

Viikko 8 (20.-24.2.) Talviloma, ei tanssitunteja

Pe 7.- Ma 10.4. Pääsiäinen, ei tanssitunteja

Ma 1.5.  Vappu, ei tanssitunteja

Pe 26.5. Lopputyöt ja Omat tanssit -esitys, Karkkilasali
Lisätietoja myöhemmin tapahtuma sivulla: https://vinha.net/tapahtuma/lopputyot-ja-omat-tanssit-esitys-karkkilasali/.

Vaikka ystävä viikko onkin vasta vk 7, juttelimme Tanssistarttien kanssa, että jos sinulla on todella innokas kaveri joka haluaisi tulla kokeilemaan tuntia näin alkukaudesta niin voit tuoda kaverin mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu toimiston kautta: toimisto@vinha.net.

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää koskien tanssitunteja. Ilmoitathan sähköpostilla tai tekstiviestillä, jos oppilas ei pääse tanssitunnille!

Nähdään!
Tanssiterveisin, Päivi

Muistutus valmistavista viikonlopuista Tanssistartti ryhmälle:

Valmistavat viikonloput: Baletti, Jazz, Hip hop ja Nykytanssi 7-12-v. oppilaille
Valmistavat viikonloput ovat tanssistartti-ikäisille (7-8-vuotiaille) oppilaille mahdollisuus tutustua syvemmin yhteen tai useampaan tanssilajiin sekä lajivalinnan jo tehneille 9-12-vuotiaille mahdollisuus syventää oman lajin osaamista tai tutustua uuteen lajiin. Valmistavan viikonlopun aikana tutustutaan tanssilajin ominaispiirteisiin, tanssilajin historiaan ja sanastoon, kokeillaan harjoittelu- ja esiintymisasuja, katsotaan esitystaltiointeja ja tietysti tanssitaan. Oppilas voi osallistua useammallekin valmistavalle viikonlopulle.

La 21.1.2023 klo 10-16 Baletti Vihti, Siirilä, opettajana Emilia
La 28.1.2023 klo 10-16 Jazz Lohja, Karnaistenkatu, opettajana Tiia
La 4.2.2023 klo 10-16  Hip hop Karkkila, Nyhkälä, opettajana Ninni
La 11.2.2023 klo 10-16 Nykytanssi Vihti, Siirilä, opettajana Varpu

Hinta (sis. lounaan):
61e Vinhan oppilaat
67e Muut

Jos valitset useamman valmistavan viikonlopun hinta on -50% toisesta viikonlopusta alkaen.
Ilmoittautumiset edelliseen torstaihin mennessä: Baletti to 12.1.2023, Jazz to 19.1.202, Hip hop to 26.1.2023 ja Nykytanssi to 2.2.2023.

Ilmoittautuminen: toimisto@vinha.net p. 040 588 9847

Muut tiedotteet:

Kevätkauden alkutiedote: Nyky 3, Karkkila

Tervetuloa takaisin tanssimaan! Kevätkausi on saatu käyntiin ja oli mukava viimeinkin päästä moikkaamaan tanssiryhmiä viime tiistaina. Tanssitunnit on aloitettu lastenryhmien kanssa väri- ja eri liikekieli -teemoilla. Tanssistartin kanssa väriteeman lisäksi syvennymme...

lue lisää

Kevään alkutiedote, Ninnin ryhmät, Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja...

lue lisää

Kevään alkutiedote, Ninnin maanantain ryhmät

Hei oppilaat ja vanhemmat! On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja...

lue lisää

TanssiopistoVinha