040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevään alkutiedote, Ninnin tiistain ryhmät Lohja

17.01.2023 | Ninni, Tiedote

Hei oppilaat ja vanhemmat!

On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta.

Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja kasvatustieteen maisteriksi, luokanopettajaksi Itä-Suomen yliopistosta 2021. Vinhassa olen opettanut vuodesta 2018 asti. Tänä lukuvuonna opetan hip hoppia, tanssistarttia ja Karkkilassa aikuisten nykytanssia. Opetuspäiväni ovat maanantaista torstaihin. Odotan innolla kaikkia kevään tapahtumia ja että pääsemme työn touhuun tunneilla!

Tiistain ryhmien tanssitunnit pidetään salissa 1, joka on ulko-oven jälkeen heti vasemmalla.

Aikataulu:

17-18 Hip hop 1
18-19:15 Hip hop 2
19:15-20:45 Hip hop 3
(Sama kuin syksyllä)

Muita tärkeitä päivämääriä:

Ystäväviikko viikolla 7
Ystäväviikolla voit tuoda tunnille yhden ystävän mukanasi tanssitunnille tanssimaan ja tutustumaan Vinhan toimintaan. Tanssitunnit pidetään normaalin aikataulun mukaan.

Hiihtoloma, viikolla 8 ei ole tanssitunteja

Esitykset:
Ryhmät esiintyvät vähintään kerran lukuvuodessa opiston järjestämässä näytöksessä. Lisäksi lukuvuoden aikana saattaa olla joitain muita esityksiä esimerkiksi paikallisissa tapahtumissa.

Nyt keväällä esitykset järjestetään Nummelassa ja toinen esitys järjestetään Lohjalla. Nummelan esityksessä esiintyy pääsääntöisesti Vihdin ja Nummelan toimipisteen ryhmät ja Lohjan esityksessä esiintyvät pääsääntöisesti Lohjan toimipisteen ryhmät. Karkkilan ryhmät esiintyivät syksyn näytöksessä.

Lohjan esityksen lavaharjoitukset ovat 5.5.2023 ja 6.5.2023 on kenraaliharjoitus klo 13 ja varsinainen esitys klo 15. Kaikki tiistain ryhmät; hip hop 1, 2 ja 3 esiintyvät näytöksessä. Esiintyviä ryhmiä tiedotetaan tarkemmin esitykseen liittyvistä ryhmäkohtaisista aikatauluista ja yksityiskohdista lähemmin. Tiedoksi jo nyt, että itse en pääse lavaharjoituksiin paikalle, mutta joku toinen opettaja ottaa ryhmäni haltuunsa ja vetää lavaharjoitukset kanssanne. Olen taas 6.5. mukananne kenraaleissa ja esityksessä. 

Viimeiset tunnit
Kevätkauden viimeiset tunnit pidetään viimeistään viikolla 20. Jos peruutuksia ei tule Lohja tunnit loppuvat esitykseen eli viikko 18. Tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti kevään viimeisen tunnin ajankohdan.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:

  • Tulethan tunneille ajoissa
  • Tule tunnille rennoissa, mukavissa vaatteissa, joissa sinun on hyvä liikkua
  • Hip hoppiin suosittelen sisäkenkiä tai -tennareita, myös sukat tai paljaat jalat käyvät
  • Tanssistarttilaisten kanssa tanssimme paljain jaloin
  • Nykytanssissa tanssimme välillä sukilla, välillä paljain jaloin
  • Ilmoitathan poissaolosta whastappilla, sähköpostilla tai tekstiviestillä

Nähdään tunneilla!

Ota yhteyttä, jos on jotain kysyttävää tai epäselvää! 

Tanssiterveisin:

Ninni Tuovila 

ninni@vinha.net

+358400201353

Muut tiedotteet:

Kevätkauden alkutiedote: Nyky 3, Karkkila

Tervetuloa takaisin tanssimaan! Kevätkausi on saatu käyntiin ja oli mukava viimeinkin päästä moikkaamaan tanssiryhmiä viime tiistaina. Tanssitunnit on aloitettu lastenryhmien kanssa väri- ja eri liikekieli -teemoilla. Tanssistartin kanssa väriteeman lisäksi syvennymme...

lue lisää

Kevään alkutiedote, Ninnin ryhmät, Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja...

lue lisää

Kevään alkutiedote, Ninnin maanantain ryhmät

Hei oppilaat ja vanhemmat! On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja...

lue lisää
Opettaja