040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevään alkutiedote, Ninnin ryhmät, Karkkila

17.01.2023 | Ninni, Tiedote

Hei oppilaat ja vanhemmat!

On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta.

Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja kasvatustieteen maisteriksi, luokanopettajaksi Itä-Suomen yliopistosta 2021. Vinhassa olen opettanut vuodesta 2018 asti. Tänä lukuvuonna opetan hip hoppia, tanssistarttia ja Karkkilassa aikuisten nykytanssia. Opetuspäiväni ovat maanantaista torstaihin. Odotan innolla kaikkia kevään tapahtumia ja että pääsemme työn touhuun tunneilla!

Aikataulu:
(Sama kuin syksyllä)

Ninnin ryhmien tanssitunnit pidetään Nyhkälässä salissa 2. 

Keskiviikko:
17-18 Hip hop 1
18-19 Hip hop 2
19:15-20:45 Hip hop 4

Torstai:
17-18 Tanssistartti
18-19:15 Hip hop 3
19:30-20:45 Nykytanssi aikuiset

Tärkeitä päivämääriä:

Ystäväviikko viikolla 7
Ystäväviikolla voit tuoda tunnille yhden ystävän mukanasi tanssitunnille tanssimaan ja tutustumaan Vinhan toimintaan. Tanssitunnit pidetään normaalin aikataulun mukaan.

Hiihtoloma, viikolla 8 ei ole tanssitunteja

Avoimien ovien tunnit viikolla 11. 
Tämä koskee vain Ninnin Karkkilan ryhmiä! Avoimien ovien viikkona perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan tanssitunteja. Tanssitunnit pidetään normaalin aikataulun mukaan. Avoimet ovet järjestetään normaalisti syksyllä, mutta olin silloin kipeä ja se siirtyi nyt keväälle.

Esitykset:
Ryhmät esiintyvät vähintään kerran lukuvuodessa opiston järjestämässä näytöksessä. Lisäksi lukuvuoden aikana saattaa olla joitain muita esityksiä esimerkiksi paikallisissa tapahtumissa.

Nyt keväällä esitykset järjestetään Nummelassa ja toinen esitys järjestetään Lohjalla. Nummelan esityksessä esiintyy pääsääntöisesti Vihdin ja Nummelan toimipisteen ryhmät ja Lohjan esityksessä esiintyvät pääsääntöisesti Lohjan toimipisteen ryhmät. Karkkilan ryhmät esiintyivät syksyn näytöksessä.

Viimeiset tunnit
Kevätkauden viimeiset tunnit pidetään Karkkilassa viikolla 19, jos peruutuksia ei tule. Tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti kevään viimeisen tunnin ajankohdan.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:

  • Tulethan tunneille ajoissa
  • Tule tunnille rennoissa, mukavissa vaatteissa, joissa sinun on hyvä liikkua
  • Hip hoppiin suosittelen sisäkenkiä tai -tennareita, myös sukat tai paljaat jalat käyvät
  • Tanssistarttilaisten kanssa tanssimme paljain jaloin
  • Nykytanssissa tanssimme välillä sukilla, välillä paljain jaloin
  • Ilmoitathan poissaolosta whastappilla, sähköpostilla tai tekstiviestillä

Nähdään tunneilla!

Ota yhteyttä, jos on jotain kysyttävää tai epäselvää!

Tanssiterveisin:

Ninni Tuovila 

ninni@vinha.net

+358400201353

Muut tiedotteet:

Kevätkauden alkutiedote: Nyky 3, Karkkila

Tervetuloa takaisin tanssimaan! Kevätkausi on saatu käyntiin ja oli mukava viimeinkin päästä moikkaamaan tanssiryhmiä viime tiistaina. Tanssitunnit on aloitettu lastenryhmien kanssa väri- ja eri liikekieli -teemoilla. Tanssistartin kanssa väriteeman lisäksi syvennymme...

lue lisää

Kevään alkutiedote, Ninnin maanantain ryhmät

Hei oppilaat ja vanhemmat! On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja...

lue lisää
Opettaja