040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevään alkutiedote, Ninnin maanantain ryhmät

17.01.2023 | Ninni, Tiedote

Hei oppilaat ja vanhemmat!

On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta.

Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja kasvatustieteen maisteriksi, luokanopettajaksi Itä-Suomen yliopistosta 2021. Vinhassa olen opettanut vuodesta 2018 asti. Tänä lukuvuonna opetan hip hoppia, tanssistarttia ja Karkkilassa aikuisten nykytanssia. Opetuspäiväni ovat maanantaista torstaihin. Odotan innolla kaikkia kevään tapahtumia ja että pääsemme työn touhuun tunneilla!

Maanantain ryhmien tanssitunnit pidetään Siirilässä ja tunnille kuljetaan etuovesta. Huomioithan, että Siirilä on vanha talo ja siellä on kylmällä säällä viileää ja kuumalla säällä kuuma. Meillä on lämmitin ja tuuletin käytössä, mutta tunnille on hyvä laittaa esimerkiksi t-paita ja huppari, niin että voi tarpeen vaatiessa lisätä tai vähentää vaatteita. 

Aikataulu:
16-17 Hip hop 1
17-18 Tanssistartti
18-19:15 Hip hop 2
19:30-20:45 Hip hop aikuiset
(Sama kuin syksyllä)

Muita tärkeitä päivämääriä:

Viikolla 7 Tanssitunneilla on ystäväviikko, eli voit tuoda tunnille yhden ystävän mukanasi tanssitunnille tanssimaan ja tutustumaan toimintaan. Tanssitunnit pidetään normaalin aikataulun mukaan.

Viikolla 8 hiihtoloma, ei tanssitunteja

Esitykset:
Ryhmät esiintyvät vähintään kerran lukuvuodessa opiston järjestämässä näytöksessä. Lisäksi lukuvuoden aikana saattaa olla joitain muita esityksiä esimerkiksi paikallisissa tapahtumissa. 

Nyt keväällä esitykset järjestetään Nummelassa ja toinen esitys järjestetään Lohjalla. Nummelan esityksessä esiintyy pääsääntöisesti Vihdin ja Nummelan toimipisteen ryhmät ja Lohjan esityksessä esiintyvät pääsääntöisesti Lohjan toimipisteen ryhmät. Karkkilan ryhmät esiintyivät syksyn näytöksessä.

Nummelan esityksen lavaharjoitukset ovat perjantaina 21.4.2023 ja varsinaiset esitykset ovat lauantaina 22.4.2023 klo 13 ja 15. Kaikki maanantain ryhmät; tanssistartti 2, hip hop 1, 2 ja aikuiset esiintyvät molemmissa näytöksissä. Esiintyviä ryhmiä tiedotetaan tarkemmin esitykseen liittyvistä ryhmäkohtaisista aikatauluista ja yksityiskohdista lähemmin. 

Viimeiset tunnit
Kevätkauden viimeiset tunnit pidetään viikolla 20, jos peruutuksia ei tule.Tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti kevään viimeisen tunnin ajankohdan.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:

  • Tulethan tunneille ajoissa
  • Tule tunnille rennoissa, mukavissa vaatteissa, joissa sinun on hyvä liikkua
  • Hip hoppiin suosittelen sisäkenkiä tai -tennareita, myös sukat tai paljaat jalat käyvät
  • Tanssistarttilaisten kanssa tanssimme paljain jaloin
  • Nykytanssissa tanssimme välillä sukilla, välillä paljain jaloin
  • Ilmoitathan poissaolosta whastappilla, sähköpostilla tai tekstiviestillä 

Nähdään tunneilla!

Ota yhteyttä, jos on jotain kysyttävää tai epäselvää! 

Tanssiterveisin:

Ninni Tuovila 
ninni@vinha.net
+358400201353

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

Loppukauden aikatauluja, Baletti 2 ja Tossut, Vihti

Loppukauden aikatauluja:   Torstaina 4.5 viimeiset balettitunnit   Lohjan esitys 6.5, tarkemmat tiedot sähköpostiin tulleessa esitystiedotteessa. Linkki tiedotteeseen:    https://vinha.net/2023/04/13/baletti-2-vihti-esitystiedote-lohjan-esitys/   Ylimääräinen...

lue lisää
Opettaja