040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevätkauden alkutiedote: Taaperotanssi, Tanssi 3-4-v., Tanssi 4-5-v. (1 ja 2), Nyky 1, Nummela

12.01.2023 | Tiedote, Varpu

Hei

Tanssitunnit pyörähtävät käyntiin tänään torstain Kuoppanummen oppilaiden osalta ja tässä kevään asioita ja tanssiaikataulua. Alle kouluikäisten tunneilla tehdään alkukaudesta valon tansseja ja tanssitaan oman pehmolelun kanssa. Nyky 1 -ryhmän kanssa keskitymme useampaan tanssisarjaan ja improilemme diagonaalista. Odotan innolla, että pääsemme näkemään ja tanssimaan joulutauon jälkeen.

Tanssitunnit pidetään tutun aikataulun mukaan torstaisin Kuoppanummen koulun tanssisalissa, johon saavutaan jäähallin puoleisesta ulko-ovesta ja rappuset ylös toiseen kerrokseen:

klo 16.15-17 Tanssi 4-5v., ryhmä 1
klo 17-17.30 Taaperot
klo 17.30-18 Tanssi 3-4v.
klo 18-18.45 Tanssi 4-5v., ryhmä 2
klo 19-20 Nyky 1

Muita kevään aikatauluja:

To 9.2. JA To 16.2. kaikki alle kouluikäisten ryhmät (myös taaperot) tanssivat pehmolelujen kanssa. Kotoa siis mukaan tunnille oma pehmo, jonka kanssa pystyy tanssimaan. Otan varalle mukaan useamman pehmon 🙂

To 16.2. Nyky 1 -tunnilla ystävän viikko ja oppilaat voivat tuoda ystävän mukaan tanssimaan tunnille

To 23.2. Ei tanssituntia, talviloma

To 6.4. Tanssitunnit normaalisti, vaikka kiirastorstai

Pe 21.4. Esitysharjoitukset, Luksian auditori, Nummela
La 22.4. Esitys, Luksian auditorio, Nummela

Kuoppanummen torstain ryhmät esiintyvät keväällä Yhdessä tanssien -esityksessä, josta tarkempaa lisätietoa lähempänä. Laitathan kuitenkin jo nyt kalenteriin harjoitus- ja esityspäivät.

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää koskien tanssitunteja. Ilmoitathan sähköpostilla tai tekstiviestillä, jos oppilas ei pääse tanssitunnille!

Nähdään!

Tanssiterveisin, Varpu

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

Loppukauden aikatauluja, Baletti 2 ja Tossut, Vihti

Loppukauden aikatauluja:   Torstaina 4.5 viimeiset balettitunnit   Lohjan esitys 6.5, tarkemmat tiedot sähköpostiin tulleessa esitystiedotteessa. Linkki tiedotteeseen:    https://vinha.net/2023/04/13/baletti-2-vihti-esitystiedote-lohjan-esitys/   Ylimääräinen...

lue lisää
Apulaisrehtori