040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevätkauden alkutiedote: Aikuisbaletti, Lohja

12.01.2023 | Laura, Tiedote

Hei,

Huomenna 12.1. pääsemme jälleen aloittamaan treenauksen!

Olemme mukana kevään esityksessä 6.5. Laurentius-salissa ja lavaharjoituksemme on myös siellä 5.5. Aikataulusta ilmoitan myöhemmin. Koreografian harjoittelu tulee olemaan intensiivistä, jotta kaikki pääsevät tahtoessaan mukaan esitykseen.

Saatamme päästä nauttimaan sähkökatkoista kevään aikana. Mikäli tieto tulee ajoissa, voimme siirtää tuntia, tai muussa tapauksessa keskittyä kehonhuoltoon lempeässä lyhdynvalossa -koipia emme käy katkomaan pimeydessä!

Vinhan lähettämässä oppilastiedotteessa on paljon tietoja kevään ohjelmistosta, kannattaa lukaista. Voisimme esim. osallistua Lohjan 700-vuotisjuhlaan kevätesityksen koreografialla. Pistäkää mietintämyssyyn, keskustelemme asiasta lähemmin tunneilla.

Tervetuloa tunneille!
Laura

Muut tiedotteet:

Kevätkauden alkutiedote: Nyky 3, Karkkila

Tervetuloa takaisin tanssimaan! Kevätkausi on saatu käyntiin ja oli mukava viimeinkin päästä moikkaamaan tanssiryhmiä viime tiistaina. Tanssitunnit on aloitettu lastenryhmien kanssa väri- ja eri liikekieli -teemoilla. Tanssistartin kanssa väriteeman lisäksi syvennymme...

lue lisää

Kevään alkutiedote, Ninnin ryhmät, Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja...

lue lisää
Opettaja