040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevätkauden alkutiedote: Tanssistartti 1-2, Lohja

11.01.2023 | Hanna, Tiedote

Hei huoltajat ja tanssijat!

Tervetuloa tanssimaan jo huomenna!

Tänä keväänä on touhua ja tapahtumaa. Helmikuussa vk 7 on Vinhassa ystävä viikko, jolloin mukaan tunnille saa tuoda yhden ystävän. Tunnilla ystävät osallistuvat opetukseen ja tanssivat mukana.

Ryhmämme esiintyy keväällä Vinhan Yhdessä tanssien – esityksessä Lohjalla Laurentius-salissa. Esityksen lavaharjoitus ja itse esitys korvaavat yhdessä yhden tanssikerran. Yhteensä keväällä on 17 tanssituntia, joista yksi on tuo lavaharjoitus+esitys. Tunnit normaalisti 11.1. – 3.5., jos tunteja peruuntuu on 10.5. korvauskerta.

Kalenteriin muistiin:
* keskiviikko 15.2. kaveri mukaan tunnille
* perjantai 5.5. Yhdessä tanssien -lavaharjoitus
* lauantai 6.5. Yhdessä tanssien -kenraalinäytös ja ESITYS

Tarkemmat aikataulut tiedotetaan myöhemmin.

Yhdessä tanssien -teema on esityksen lisäksi myös läsnä kevään tanssitunneilla. Vihnan viime vuoden ympäristö teema jatkuu tänä vuonna sosiaalisen ympäristön tarkasteluna ja näkyy myös kevään esityksissä. Tunneilla tanssimme yhdessä ja yksin, katsomme toistemme tanssia ja harjoittelemme kevään mittaan esitystä varmasti ahkerasti!

Muistuttaisin vielä, että tanssimaan tullaan vain terveinä ja otetaan näin muut huomioon. Muistakaa hyvä käsi- ja yskimishygienia. Tanssitunnin ajankohta on myöhäinen ja lapset tulevat treeneihin koulupäivän jälkeen. Jotta tunti sujuisi, niin riittävä ruoka ja lepo on hyvä huomioida keskiviikkojen kohdalla.

Tervetuloa tanssimaan!
Yt.Hanna Vilander

hanna@vinha.net
040 354 7573

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

Loppukauden aikatauluja, Baletti 2 ja Tossut, Vihti

Loppukauden aikatauluja:   Torstaina 4.5 viimeiset balettitunnit   Lohjan esitys 6.5, tarkemmat tiedot sähköpostiin tulleessa esitystiedotteessa. Linkki tiedotteeseen:    https://vinha.net/2023/04/13/baletti-2-vihti-esitystiedote-lohjan-esitys/   Ylimääräinen...

lue lisää
Opettaja