040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevätkauden alkutiedote: Tanssi 4-5-v., Lohja

11.01.2023 | Hanna, Tiedote

Hei huoltajat ja pienet tanssijat!

Tervetuloa tanssimaan jo huomenna!

Tänä keväänä on touhua ja tapahtumaa. Helmikuussa vk 7 on Vinhassa ystävä viikko, jolloin mukaan tunnille saa tuoda ystävän. Alle kouluikäisillä ystävä on pehmolelu.

Ryhmämme esiintyy keväällä Vinhan Yhdessä tanssien – esityksessä Lohjalla Laurentius-salissa. Esityksen lavaharjoitus ja itse esitys korvaavat yhdessä yhden tanssikerran. Yhteensä keväällä on 17 tanssituntia, joista yksi on tuo lavaharjoitus+esitys. Tunnit normaalisti 11.1. – 3.5., jos tunteja peruuntuu 10.5. on korvauskerta.

Kalenteriin muistiin:
* keskiviikko 15.2. pehmolelu mukaan tunnille
* perjantai 5.5. Yhdessä tanssien -lavaharjoitus
* lauantai 6.5. Yhdessä tanssien -kenraalinäytös ja ESITYS

Tarkemmat aikataulut tiedotetaan myöhemmin.

Yhdessä tanssien -teema on esityksen lisäksi myös läsnä kevään tanssitunneilla. Vihnan viime vuoden ympäristö teema jatkuu tänä vuonna sosiaalisen ympäristön tarkasteluna ja näkyy myös kevään esityksissä. Tunneilla tanssimme yhdessä ja yksin, katsomme toistemme tanssia ja harjoittelemme kevään mittaan esitystä varmasti ahkerasti!

Lisäksi 4-5-vuotiaiden ryhmän kanssa on tarkoitus osallistua Lohjan 700-vuotisjuhlaan. Esityskokonaisuus toteutetaan yhteistyössä useiden eri toimijoiden kanssa. Sen aikataulut vievät jo syksyn puolelle:
* Harjoitukset: 23.-24.9.2023
* Kenraali pe 29.9.2023 (yleisölle)
* Esitys la 30.9.2023

Muistuttaisin vielä, että tanssimaan tullaan vain terveinä ja otetaan näin muut huomioon. Käykää lasten kanssa vessassa ennen tuntia, silloin tulee myös pestyä kädet. Opettakaa lasta yskimään kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan.

Tervetuloa tanssimaan!
Yt.Hanna Vilander

hanna@vinha.net
040 354 7573

Muut tiedotteet:

Kevätkauden alkutiedote: Nyky 3, Karkkila

Tervetuloa takaisin tanssimaan! Kevätkausi on saatu käyntiin ja oli mukava viimeinkin päästä moikkaamaan tanssiryhmiä viime tiistaina. Tanssitunnit on aloitettu lastenryhmien kanssa väri- ja eri liikekieli -teemoilla. Tanssistartin kanssa väriteeman lisäksi syvennymme...

lue lisää

Kevään alkutiedote, Ninnin ryhmät, Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja...

lue lisää
Opettaja