040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevään alkutiedote: Baletti 1, Karkkila

10.01.2023 | Laura, Tiedote

Kevään tunnit alkavat huomenna 10.1. Kaikki kevään tärkeät päivämäärät ja muut tiedot löytyvät Vinhan lähettämästä tiedotteesta, josta kannattaa nyt jo katsoa syventävät/kokeilulauantait. Jokaiselle tanssilajille löytyy omansa!

Meidän ryhmällämme ei ole keväällä esitystä, joten voin jonkun verran ottaa vastaan myös toiveita (esim. katsoa joku tunti padilta balettiesityksiä, keväämmällä ulkona tanssimista tms.).

Sähkökatkoihin joudumme varautumaan, mutta saleissa on taskulamput ja patterikäyttöiset lyhdyt, joten voimme joko tehdä ”nuotio”tanssin tai rentoutumista, jos huono tuuri käy, ja katko osuu kohdalle. Etukäteen ilmoitetut katkot saattavat myös aiheuttaa tuntien siirtoja, mutta ne ilmoitetaan aina mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Jos ilmaantuu mahdollisuuksia päästä esiintymään muualle kuin Vinhan omaan esitykseen, tiedustelen mielipidettä niistä etukäteen. Ainakin kevään Omat tanssit -esitykseen Karkkila-salissa saa jokainen innokas tehdä oman tanssin esim. kaverin kanssa.

Mukava nähdä kaikkia, tervetuloa tunneille
Laura

Muut tiedotteet:

Kevätkauden alkutiedote: Nyky 3, Karkkila

Tervetuloa takaisin tanssimaan! Kevätkausi on saatu käyntiin ja oli mukava viimeinkin päästä moikkaamaan tanssiryhmiä viime tiistaina. Tanssitunnit on aloitettu lastenryhmien kanssa väri- ja eri liikekieli -teemoilla. Tanssistartin kanssa väriteeman lisäksi syvennymme...

lue lisää

Kevään alkutiedote, Ninnin ryhmät, Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja...

lue lisää
Opettaja