040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevään alkutiedote: Baletti 1, Karkkila

10.01.2023 | Laura, Tiedote

Kevään tunnit alkavat huomenna 10.1. Kaikki kevään tärkeät päivämäärät ja muut tiedot löytyvät Vinhan lähettämästä tiedotteesta, josta kannattaa nyt jo katsoa syventävät/kokeilulauantait. Jokaiselle tanssilajille löytyy omansa!

Meidän ryhmällämme ei ole keväällä esitystä, joten voin jonkun verran ottaa vastaan myös toiveita (esim. katsoa joku tunti padilta balettiesityksiä, keväämmällä ulkona tanssimista tms.).

Sähkökatkoihin joudumme varautumaan, mutta saleissa on taskulamput ja patterikäyttöiset lyhdyt, joten voimme joko tehdä ”nuotio”tanssin tai rentoutumista, jos huono tuuri käy, ja katko osuu kohdalle. Etukäteen ilmoitetut katkot saattavat myös aiheuttaa tuntien siirtoja, mutta ne ilmoitetaan aina mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Jos ilmaantuu mahdollisuuksia päästä esiintymään muualle kuin Vinhan omaan esitykseen, tiedustelen mielipidettä niistä etukäteen. Ainakin kevään Omat tanssit -esitykseen Karkkila-salissa saa jokainen innokas tehdä oman tanssin esim. kaverin kanssa.

Mukava nähdä kaikkia, tervetuloa tunneille
Laura

Muut tiedotteet:

Vinhan oppilastiedote, toukokuu 2023

Tässä tiedotteessa:Tanssituntien päättyminenJatkavien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 päättyy 7.5.Yhdessä tanssien -esitys Lohjalla la 6.5.Yhdessä tanssien! -esitysten Nummelan ja Lohjan taltioinnitLopputyöt ja Omat tanssit Karkkilassa pe 26.5. klo...

lue lisää

Loppukauden aikataulu Esitysryhmä Karkkila

Hei esitysryhmäläiset! Kausi alkaa olla lopuillaan. Tällä viikolla ei ole enää tavallista tanssituntia torstaina 4.5., vaan kausi päättyy Lohjalla esityksen merkeissä lauantaina 6.5. Olemme siellä molemmat paikalla, Päivi ja Emilia. Omien tanssien esittäjät (eli ne,...

lue lisää

Tanssi 3-4-v., Lohja: Esitysviikon info

Hei huoltajat! Esitysviikko on täällä ja kohta päästään katsomaan tämän vuoden työskentelyn tuloksia Lauretius-salin lavalla. Vielä viimeisiä asioita, joista varmuuden vuoksi muistutan. Tällä viikolla harjoitukset keskiviikkona normaalisti klo 17.15-17.45....

lue lisää

Loppukauden aikataulut, Tanssi 6 v., Vihti

Loppukauden aikataulut Muistutus kirjastoesityksestä tiistaina 2.5! Nähdään klo 15.45 Siirilässä, jossa vaihdetaan esiintymisvaatteet. Siirrymme Vihdin kirjastolle yhdessä Baletti 1 ryhmän kanssa ja esitys on noin klo 16.15. Torstaina 4.5 tanssitaan Tanssi 6 v. kauden...

lue lisää

Loppukauden aikatauluja, Baletti 2 ja Tossut, Vihti

Loppukauden aikatauluja:   Torstaina 4.5 viimeiset balettitunnit   Lohjan esitys 6.5, tarkemmat tiedot sähköpostiin tulleessa esitystiedotteessa. Linkki tiedotteeseen:    https://vinha.net/2023/04/13/baletti-2-vihti-esitystiedote-lohjan-esitys/   Ylimääräinen...

lue lisää
Opettaja