040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Aikuisbaletti, Karkkila: Kevätkauden alkutiedote

10.01.2023 | Laura, Tiedote

Hei,
Tunnit alkavat taas 10.1. eli jo huomenna – mahtavaa! Meillä ei ole esitystä keväällä, joten miettikäähän, jos teillä on jotain toiveita: variaation variaatioita, pariharjoitteita, kärkitossukokeiluja tms. Voidaan tehdä jotain vähän erilaista, koska esiintymiskoreografiaa ei tarvitse harjoitella joka tunti.

Jännitystä elämään saattavat aiheuttaa sähkökatkot, mutta valoisat luonteemme varmaan riittävät! Ja ainahan voimme ottaa kehonhuoltoa tunnelmavalaistuksessa:)

Opiston lähettämässä tiedotteessa löytyy paljon tarkemmin asiaa keväästä, joten se kannattaa lukaista!

Tervetuloa tunneille
Laura

Muut tiedotteet:

Kevätkauden alkutiedote: Nyky 3, Karkkila

Tervetuloa takaisin tanssimaan! Kevätkausi on saatu käyntiin ja oli mukava viimeinkin päästä moikkaamaan tanssiryhmiä viime tiistaina. Tanssitunnit on aloitettu lastenryhmien kanssa väri- ja eri liikekieli -teemoilla. Tanssistartin kanssa väriteeman lisäksi syvennymme...

lue lisää

Kevään alkutiedote, Ninnin ryhmät, Karkkila

Hei oppilaat ja vanhemmat! On mukava ollut nähdä teitä jo viime viikolla. Tässä vielä tietoa lukukauden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta. Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja...

lue lisää
Opettaja