040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Tanssi 5-vuotiaat, kevätesityksen puvustus / Costumes for the spring performance

25.04.2022 | Saara, Tiedote

Tanssi 5-vuotiaat:

 

Hei,

 

Tanssi 5-vuotiaiden ryhmä esittää Taikaeläimet-tanssin kevätesityksessä. Tarvitsisin ryhmälle kaksi apuvanhempaa lavan taakse esityksen ajaksi. Apuvanhemmaksi voi ilmoittautua suoraan minulle. Oppilaat ovat apuvanhempien vastuulla näytöksen ajan. Apuvanhemmat pääsevät katsomaan esityksen sivuverhosta.

 

Opistolta tuleva puvustus:

  • Siniset hameet

  • Tummanpunaiset topit

  • Korvat (kuminauhapanta)

 

Kotoa:

  • Yksiväriset tummat legginsit 

  • Hiukset kahdelle ranskanletille

 

Olettehan yhteydessä jos kotoa ei löydy legginsejä, niin katson puvustolta.

 

Esitysvaatteiden tuunauksessa tarvitsisin apuja; vaatteisiin kiinnitetään erivärisiä karva- ja kangaspaloja ja tupsuhäntä. Lisäksi korvat kaipaavat uutta väriä ja ne päällystetään eri kankaalla. Mikäli ehtisit auttamaan, voit ilmoittautua suoraan minulle 🙂

 

Terveisin, Saara

 

————-

 

Tanssi 5-v.:

Hi,

The Tanssi 5-v.- group performs Taikaeläimet (magical animals) at the spring performance. I need two assistant parents behind the scenes during the show. You can sign up to be an assistant parent directly to me. The students are the assistant parents’ responsibility during the show. Assistant parents can watch the performance from the side curtains. 

Costumes that come from the dance school: 

  • Blue skirts

  • Dark red tops

  • Ears (rubber band)

From home:

  • Plain dark leggings 

  • Hair: two French braids

Let me know if you can’t find plain leggings at home so I will check our wardrobe.

I need some help with working on the costumes: different fur and fabric pieces will be attached to the clothes, along with a tail. Also ears need new colouring and they will be coated with a different fabric. If you have time to help, you can sign up directly to me. 🙂 Best regards, Saara

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

SaaraMikkola-Ylitolva

Rehtori