040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Korvaustunti: Hip hop 1,2,3 Lohja

21.04.2022 | Ninni, Tiedote

Hei!

Olin alkuviikosta sairauslomalla, jonka takia tunti jouduttiin perumaan ikävästi esityksen alla. Korvaustunti järjestettäisiin ensi viikon perjantaina 29.4. Normaalin aikataulun mukaisesti, mutta poikkeuksellisesti salissa 2.

Hip hop 1 klo 17:00-18:00
Hip hop 2 klo 18:00-19:15
Hip hop 3 klo 19:15-20:45

Ensi viikolla näemme siis sekä tiistaina että perjantaina.

Pahoittelut nopeasta aikataulusta. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle!

Tälle viikolle suunniteltu vaatteiden katsominen hip hop 1 ja 2 -ryhmien tunneilla siirtyi luonnollisesti myös ensi tiistaille. Tuokaa silloin esitysvaatteehdotuksia mukaan.

Ystävällisin terveisin
Ninni Tuovila

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

NinniTuovila

Opettaja