040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Huhti-toukokuun oppilastiedote 2022

21.04.2022 | Tiedote, Yleinen

Lukujärjestys ja jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023
Kevätlukukauden viimeiset tanssitunnit
Striimikorvaus la 21.5.
Lohjan kevätesitys la 7.5.
Lopputyöt ja omat tanssit Karkkilasalissa pe 13.5.
Omat tanssit, ilmoittautuminen
Kevätkukkakampanja
Kepparipäivät la 23.4. Vihdissä ja la 14.5. Lohjalla
Kesäleireille ilmoittautuminen 20.5. mennessä
Suruttomat-musikaalin esitykset 29.-30.4.
Tanssiyhdistyksen hallitus
Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysely
Hengityssuojainsuositus

 

Hei,

Aurinkoista huhtikuuta! Lumet sulavat ja luonto heräilee kasvuun. Tänä keväänä itseä tai lähimmäistä voi ilahduttaa tanssin ja esitysten lisäksi kevätkukin. Opiston kukkakampanja on avattu ja tilatut tuotteet saapuvat jo heti ensi viikon torstaina 28.4. Lisää tietoa kampanjasta ja tilausohjeista tässä tiedotteessa.

Kevät tuo esille myös roskan, jota luontoon on talven jäljeltä jäänyt. Osa Karkkilan ja Vihdin ryhmistä toteuttaa huhtikuun viimeisellä viikolla tanssivia roskakävelyitä omien tuntien aikana. Oppilaat siivoavat alueen, jolla he sen jälkeen esiintyvät. Tiedotamme somessa ryhmistä, joita voi tulla auttamaan ja katsomaan. Ota opisto somessa seurantaan siis! 

Kevätterveisin,
Saara, Varpu, Sara ja koko tanssiopiston väki

 

Lukujärjestys ja jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023
Opiston lukujärjestys lukuvuodelle 2022-2023 on valmistunut. Lukujärjestys löytyy TÄÄLTÄ.

Jatkavien oppilaiden jatkoilmoittautuminen tapahtuu Eepoksessa 30.4. mennessä. Opettajat kirjaavat tuntisuositukset omille oppilailleen seuraavalle lukuvuodelle viimeistään 24.4. mennessä. Oppilaiden tulee  vahvistaa tuntivalinnat tai tehdä tilalle omia muutoksia. 

Ilmoittautuminen uusille oppilaille aukeaa 1.5. jonka jälkeen vahvistamattomat ja vapaat paikat ovat uusien oppilaiden varattavissa. 

Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät TÄÄLTÄ

Kevätlukukauden viimeiset tanssitunnit
Opettajat tiedottavat ryhmäkohtaisesti kauden viimeisistä tunneista. Kausi päättyy kaikilla ryhmillä kesäkuun alkuun mennessä. Opiston puolelta peruuntuneet tunnit korvataan opiston toimesta. Omia poissaoloja voi vielä käydä korvaamassa ei-esiintyvissä ryhmissä tai kevään viimeisessä striimikorvauksessa 21.5.

Striimikorvaus la 21.5.
Kevään viimeinen striimikorvaus järjestetään 21.5., ilmoittaudu viimeistään ma 16.5.
Ilmoittaudu etäkorvaustunneille TÄÄLTÄ.

Maanantain 16.5. jälkeen osallistujille toimitetaan ohjeet ja lauantaina linkki tunnille. Videotuntien alustana toimii Google Meet ja kuvayhteys avataan molemmin puolin. 

La 21.5. Opett. Varpu Asiala 

Tuntien aikataulu: 
Klo 10-10.30 Alle kouluikäiset: Tanssi pehmolelun kanssa! 
Klo 10.45-11.30 Alakouluikäiset: Tanssi tanssi!, alkeita lajeista hip hop, baletti, jazz, nyky 
Klo 11.45-12.45, Yläkouluikäiset ja aikuiset, teema: Kesätanssit 

Yläkouluikäisten ja aikuisten tunnille voi osallistua myös kertamaksulla hintaan 10 euroa, mikäli korvattavia tunteja ei ole kertynyt. Tervetuloa!

Lohjan kevätesitys la 7.5.
Opettajat ovat lähettäneet esitystiedotteet esiintyville ryhmille. Yleinen osa esitystiedotteesta on luettavissa myös TÄÄLLÄ

Kaikkien esiintyvien ryhmien lavaharjoitukset pidetään perjantaina 6.5. klo 16-21 ja kenraaliharjoitus pidetään lauantaina 7.5. klo 13. Esitys on lauantaina klo 15. Alle kouluikäiset oppilaat eivät osallistu lauantain kenraaliharjoitukseen. 

Lipunmyynti on auennut, varaa liput TÄÄLTÄ.
Lämpimästi tervetuloa!

Lopputyöt ja omat tanssit Karkkilasalissa pe 13.5.
Laajan oppimäärän lopputyöt tanssitaan Karkkilasalissa pe 13.5. klo 18. Tänä lukuvuonna lopputöitä valmistuu viideltä oppilaalta Karkkilasta, Vihdistä ja Lohjalta. Illan aikana nähdään lisäksi Vinhan oppilaiden omia tansseja ja jaetaan taiteen perusopetuksen todistukset. 

Tilaisuuteen on vapaaehtoinen pääsymaksu. Tervetuloa!

Omat tanssit, ilmoittautuminen
Jokainen tanssiopiston oppilas on tervetullut mukaan omien tanssien iltaan pe 13.5. klo 18 Karkkilasaliin. Jos haluat tehdä oman tanssin, kerro siitä omalle opettajalle ja käy ilmoittautumassa sähköisellä lomakkeella TÄÄLLÄ.  

Ilmoittautuminen on auki 29.4. asti. Sommittelun iloa!

Kevätkukkakampanja
Tanssiopiston kevätkukkakampanja on käynnissä 20. – 27.4., tilausten nouto on torstaina 28.4. Kampanjasta löydät ilahduttavat orvokit ja maukkaat yrtit. Tilattavat tuotteet tulevat Puutarha Sundströmiltä, Karkkilasta. Ostamalla tuet opiston toimintaa!

Tilatut tuotteet noudetaan torstaina 28.4.: 
Klo 16.00 – 16.30: Karkkila, tori
Klo 17.00 – 17.30: Vihti kk, tori (Kuntalan rakennuksen vieressä, Kyläaukio 1, Vihti kk)
Klo 18.00 – 18.30: Lohja, Vinhan toimipisteen piha-alue (Karnaistenkatu 40 A)
Klo 19.15 – 19.30  Karkkila, tori

Tilaa TÄÄLTÄ

Kepparipäivät la 23.4. Vihdissä ja la 14.5. Lohjalla
Suositut kepparitanssipäivät tanssitaan huhtikuussa ja toukokuussa. Päivä sisältää heppa-aiheista tanssia, keppihevostelua, keppihevosen tai tarvikkeiden tekemistä ja lopuksi ulkoilmaesityksen. Päivä on klo 10-17, hinta 30 euroa, sis. lämmin ruoka.

Vihdin lauantain 23.4. kepparipäivään otetaan mukaan vielä myöhäiset ilmoittautujat ennen perjantaita 22.4.

Lohjan kepparitanssipäivä tanssitaan 14.5. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.5. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:  https://vinha.eepos.fi/#/forms
Laukkaa mukaan!

Kesäleireille ilmoittautuminen 20.5. mennessä
Tanssiopiston 7-12-vuotiaiden kesäleirien viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 20.5.2022. Leireillä on paikkoja rajoitetusti, joten oma leiripaikka kannattaa varata viimeistään nyt! Tervetuloa mukaan!

Karkkila:
Hop! -tanssiseikkailuleiri ma – pe 13. – 17.6.2022 klo 10-16

Lohja
Hop -tanssiseikkailuleiri ma – pe 6. – 10.6.2022 klo 9-15
Ptruu! -keppihevosleiri: Tanssiopisto Vinhan ja Taitokeskus Lohjan yhteinen kesäleiri ma – pe 13.6. – 17.6.2022 klo 9-15

Vihti kk:
Aarteenetsijät! -Tanssiopisto Vinhan ja Vihdin Kuvataidekoulun yhteinen seikkailuleiri ma – pe 6. – 10.6.2022 klo 10-16

Siirry ilmoittautumaan täältä: https://vinha.eepos.fi/#/forms 

Suruttomat-musikaalin esitykset 29.-30.4.
Karkkilan Työväen Näyttämön Suruttomat-musikaali esitetään peruuntuneiden esitysten vuoksi vain kaksi kertaa 29.-30.4. Liput viimeisiin esityksiin voi varata NetTicketin kautta: 

Lippuja myynnissä NetTicketissä TÄÄLLÄ.

Lisää tietoa musikaalista TÄÄLLÄ
Mukana musikaalissa on myös tanssiopiston tanssiryhmä. Tervetuloa katsomaan!

Tanssiyhdistyksen hallitus
Luoteis-Uusimaan tanssiyhdistys Vinha ry:n vuosikokous pidettiin 23.3. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Suvi Koivuharju ja jäseniksi valittiin Susanna Hopeavirta, Anna-Maria Joutsensalmi, Maarit Lehtinen ja Elisa Virva-Auvinen. Varajäseniksi valittiin uusina Pia Riihioja ja Elina Pajakoski. Hallituksen varapuheenjohtajana toimii Elisa Virva-Auvinen ja taloudenhoitajana Susanna Hopeavirta. Hallituksen ulkopuolelta sihteerinä toimii Saara Mikkola-Ylitolva.

Hallitukseen saa yhteyden Saaran kautta: saara@vinha.net / 0400 250 941

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysely
Tanssiopisto Vinhassa tehdään jatkuvaa kehitystyötä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden parissa. Tämän kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisesta Tanssiopisto Vinhan toiminnassa lukuvuosina 2020–2022. Tietojen avulla kehitetään tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa, puututaan mahdolliseen syrjintään ja häirintään sekä edistetään hyvinvointia Tanssiopisto Vinhassa.

Kysely on suunnattu Tanssiopiston toimintaan osallistuville yli 12-vuotiaille. Tanssiopisto Vinhan toimintaan lasketaan kaikki tanssinopetustoimintaan liittyvä aina tanssinopetuksesta ja aulassa odottamisesta esitysten katsomiseen. Kysely on luottamuksellinen.

Kyselyn vastaamiseen menee noin 10 minuuttia. Kysely on auki 8.5.2022 asti TÄÄLLÄ

Hengityssuojainsuositus
Käytä kasvomaskia oman harkintasi mukaan.

Kasvomaski estää pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kun käytät kasvomaskia, suojaat muita tartunnalta. Maski suojaa maskityypistä riippuen jonkin verran myös kantajaansa.

Suosittelemme, että käytät maskia edelleen tanssitunneilla ja opiston julkisissa sisätiloissa jos tiedät altistuneesi koronavirukselle: esimerkiksi perheessäsi on todettu tartunta, mutta et voi välttää kodin ulkopuolisia lähikontakteja.

Erityisesti rokottamattomien 12 vuotta täyttäneiden sekä kaikkien, joilla on riski saada vakava koronatauti, kannattaa harkita sellaisen maskin käyttöä, joka suojaa myös kantajaansa tehokkaasti. Riskiryhmiin kuuluvan kannattaa harkita maskin käyttöä, vaikka hän olisi täysin rokotettukin.

Muut tiedotteet:

Tanssituntitiedote, Kuoppis torstain ryhmät

Hei tanssijat ja vanhemmat! Syyslukukauden tanssitunnit lähestyvät uhkaavasti loppuaan ja suurkiitos jo nyt kaikille syksyn tansseista. OIemme syysloman jälkeen tanssineet alle kouluikäisten kanssa värien maailmassa klassisen musiikin erilaisiin dynamiikkoihin...

lue lisää

Esiintymiskeikka, Hip hop 3

Hei! Hip hop 3 -ryhmälle tulisi esiintymiskeikka Karkkilan nuorisoseuran 100 v. -juhlassa 3.12. Pohjanpirtillä. Valitettavasti en itse pääse paikalle esitykseen, mutta Vinhan opettajista paikalle tulee Varpu (puh. 0400 244 916, varpu@vinha.net). Esityksen vaatetus on...

lue lisää

TanssiopistoVinha