040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitystiedote hip hop 3, Lohja

14.04.2022 | Ninni, Tiedote

Hei!

 

Kevät on edennyt jo siihen pisteeseen, että myös Lohjan esitykset lähestyvät. Tässä viestissä on tietoa lähestyvästä esityksestä. Alussa on ryhmäkohtaista tietoa vaatteista sekä aikataulusta Lohjan esitykseen liittyen. Sen jälkeen alustavaa tietoa Pyörre -tapahtumasta, johon ryhmä on osallistumassa ja vielä lopuksi yleisempää tietoa Lohjan esityksestä ja käytänteistä. Luetahan koko tiedotteen huolella. 

 

Hip hop 3 -ryhmän esityksen nimi on There Is Still Hope.

 

Tanssijoiden esiintymisvaatteet eivät ole vielä varmistuneet ja niistä lähetetään myöhemmin tarkemmat tiedot. 

 

Perjantaina 6.5. Klo 19:30-20:05 on ryhmän lavaharjoitukset. Tulethan ajoissa paikalle. Lauantaina 7.5. Klo 13 on kenraaliharjoitus ja klo 15 esitys. Tule paikalle puoli tuntia aikaisemmin mahdollisimman valmiina. Lava- ja kenraaliharjoituksissa vaatteet ja mahdollinen muu ehostautuminen ovat samat kuin varsinaisessa esityksessä. 

 

Pyörre Tampereella 29.5.

 

Tampereella järjestetään tanssikatselmus Pyörre 28.-29.5., johon hip hop 3- ryhmä osallistuu 29.5. Nuorten street -sarjaan There Is Still Hope -esityksellään. 

 

Emme yövy Tampereella, vaan menemme ja tulemme saman päivän aikana. Matkat Tampereelle menemme yhdessä omakustanteisesti. Tarkempia tietoja matkustamisesta ja päivän aikataulusta tulee myöhemmin. 

 

Pyörre -tapahtuman nettisivut:

https://www.pyorre.fi/tapahtuma-ja-tekijat 

 

Terveisin 

Ninni Tuovila

0400201353

Ninni@vinha.net

 

Yhteinen ympäristö -esitystiedote 4.4.2022

 

Hei,

 

Tanssiopisto Vinhan kevään Yhteinen ympäristö -tanssiesitys pidetään toukokuun alussa lauantaina 7.5. klo 15 Lohjalla (Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja). Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen huolellisesti.

 

Tervetuloa katsomaan esityksiä vanhemmat, kummit, mummit ja kaikki muut kiinnostuneet!

 

Terveisin, Varpu, Sara, Saara ja koko tanssiopiston väki 

 

Otathan huomioon

Muistathan hyvän käsihygienian. Harjoituksiin ja esityksiin ei voi tulla sairaana tai toipilaana. Pyrimme toimimaan siten, että esiintyvät ryhmät sekoittuvat mahdollisimman vähän. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille yli 12v. oppilaille ja vanhemmille. Seuraamme tarkasti Lohjan kunnan ohjeistuksia ja rajoituksia ja tiedotamme niistä tarvittaessa lähempänä lisää.

 

Lavaharjoitukset pe 6.5. klo 16-21, Laurentius-sali

Kaikille ryhmille on varattu 15 min lavaharjoitusaika, jonka lisäksi harjoituspäivänä on varattu aikaa esiintymisasujen vaihtamiseen ja lämmittelyyn ennen omaa lavaharjoitusaikaa. Alle kouluikäiset esiintyjät voivat halutessaan seurata muiden ryhmien esityksiä katsomossa lavaharjoituspäivänä oman vanhemman kanssa.

 

Kenraaliharjoitukset la 7.5. klo 13, Laurentius-sali 

Alle kouluikäisten ryhmät eivät osallistu kenraaliharjoitukseen. Muiden ryhmien tulee olla paikalla 30 min ennen kenraaliharjoituksen alkua eli klo 12.30. Kenraaliharjoituksessa esiintyjät saavat seurata muiden ryhmien esityksiä ryhmittäin varatuilta paikoilta salissa. Kenraaliharjoitus ei ole avoin muulle yleisölle. Kenraaliharjoitus/esityspäivänä on hyvä varata riittävästi evästä matkaan.

 

Esitys la 7.5. klo 15, Laurentius-sali

Alle kouluikäisten esiintyjien täytyy olla paikalla klo 14.30. Esiintyjät eivät valitettavasti pääse esityksen aikana katsomoon(aivan pienimpiä esiintyjiä lukuun ottamatta). Oppilaat ovat esityksen ajan takatiloissa opettajien ja apuvanhempien vastuulla.

 

Esitysten puvustus

Esitys puvustetaan Vinhan toimesta. Kenenkään oppilaan ei edellytetä ostavan esitystä varten uusia vaatteita, mutta kotoa voidaan pyytää apua puvustuksen toteutukseen. Puvustus on tarkoitus toteuttaa Yhteinen ympäristö -esityksessä teeman mukaan Vinhan pukuvarastoa hyödyntämällä ja aiempia esitysvaatteita tuunaamalla. Puvustuksessa tarvitaan myös talkooapuja. Olethan yhteydessä ryhmän omaan opettajaan, jos voit auttaa puvustuksessa tai vaikka esityksen maskeerauksessa.

 

Liput

Liput voi ostaa etukäteen seuraavan linkin kautta: https://liikuttajat.fi/vinha 

Lipunmyynti aukeaa ma 11.4.2022  ja päättyy pe 6.5.2022 klo 21.

Lippuja myydään myös ennen esityksen alkua. Suosittelemme kortti ja mobilepay- maksua esityksen lipunmyynnissä ja kahviossa. Laurentius-salin pihalta löytyy inva pysäköintipaikkoja kaksi kappaletta sekä kirjaston vierestä Monkolankadulta. Paikat on merkattu. Laurentius-salin kaikkiin yleisötiloihin pääsee pyörätuolilla. Laurentius-salissa on viisi pyörätuolipaikkaa salin A-oven läheisyydessä. Laurentius-salissa on induktiosilmukka kuulorajoittelisille. Liikuntaesteisten WC löytyy pääsisäänkäynnistä katsoen aulan toisesta päädystä.

 

Lipputyypit:

  • Aikuinen                                     17 euroa  
  • Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön, 16-18-vuotiaat             14 euroa
  • Lastenlippu, alle 16-vuotias                            5 euroa 

Alle 3-vuotiaat sylissä ilmaiseksi

 

Avuksi esityksiin?

Kaikki apu esitysjärjestelyissä on tervetullutta. Apuja kaivataan mm. lipunmyynnissä. Ilmoittautua voi Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Lisäksi alle kouluikäisten ryhmien kanssa takahuoneeseen tarvitaan apuvanhempia esityksen ajaksi. Ilmoittaudu apuvanhemmaksi ryhmän omalle opettajalle. Kaikki talkooapuun osallistuvat saavat vastineeksi lipun esitykseen tai viuhkasulkahyvityksen (-5e syksyn laskusta).

 

Tallenne esityksistä

Tanssiesityksen kaikki taltioiminen on kielletty. Tapahtuma tallennetaan Vinhan toimesta. Tallenteen saa omaan käyttöönsä liittymällä Vinhan yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan (toimisto@vinha.net). Esityksestä otetaan myös valokuvia, joita käytetään opiston mainonnassa.
Jäsenmaksut vuodelle 2022: Henkilöjäsenyys 20 euroa, perhejäsenyys 30 euroa (ilmoita liittyvien nimet), kannatusjäsenyys 50 euroa.

 

Esityksellä on tapahtuma Facebookissa, ole kiinnostunut ja osallistu! 🙂

Linkki tapahtumaan: https://fb.me/e/1AogsA7ep 

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

NinniTuovila

Opettaja