040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevätkauden alkutiedote, torstain tanssiryhmät Vihdin kk.

21.01.2022 | Jonna, Tiedote

Hei oppilaat ja vanhemmat!

Tervetuloa takaisin tanssimaan vanhat sekä uudet oppilaat! Aloitamme lasten tunnit lähiopetuksena ja ilmoitamme, mikäli tilanne muuttuu. Tanssituntien käytäntöjä ja tietoa minusta löytyy syksyn alkutiedotteesta: https://vinha.net/2021/08/17/alkutiedote-tanssistartti-1-2-vihti/ Kulku tanssitunneilleni tapahtuu Siirilän takaoven kautta!

Torstain aikataulu Siirilässä:
16.30-17.15 Tanssi 4-5v.
17.15-18.15 Tanssistartti 1-2

Kevään tärkeitä päivämääriä:

to 13.1. Syyslukukausi alkaa

to 24.2. Hiihtoloma, ei tanssitunteja

pe 8.4. Lavaharjoitukset, Luksian auditorio

la 9.4. Kenraaliharjoitus ja kevätesitys, Luksian auditorio

(vk 20  Viimeistään kevätlukukauden viimeiset tanssitunnit, tarkentuu myöhemmin)

Tiedotan esityksistä tarkemmin vielä lähempänä esityksiä! Muistathan myös aina ilmoittaa poissaoloista sähköpostilla, tekstiviestitse tai whatsappin kautta. Jos tulee mitään kysyttävää tai ihmeteltävää, niin olethan yhteydessä!

Nähdään tunneilla!

Tanssiterveisin,
Jonna Junnila
jonna@vinha.net
puh. 040 059 9012 (ti & to)

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

TanssiopistoVinha