040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote Lohjan keskiviikon ryhmille, kevät 2022

11.01.2022 | Tiedote, Verna

Hei oppilaat ja vanhemmat!

 

ALKUTIEDOTE kevätkausi 2022

Hei Lohjan keskiviikon harrastajat!

Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhan keätkausi pyörähtää tällä viikolla käyntiin. Tässä tietoa lukukauden aikataulusta, kevään esiintymisestä ja tietenkin ajankohtaisista tuntiratkaisuista rajoitusten vuoksi.

Opiston toimintaa ohjaavat Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykset sekä kuntakohtaiset suositukset ja määräykset harrastustoiminnan ja taiteen perusopetuksen järjestämisen osalta. Tämän hetken arvion mukaan yli 19-vuotiaiden rajoitukset toiminnan lähimuotoiseen järjestämiseen kestävät tammikuun loppuun. Aikuinen-lapsi-tuntien ja yli 19-vuotiaiden ryhmien kauden aloitus joko siirtyy tai alkaa etämuotoisesti.

Omien ryhmieni osalta aloitamme kautemme Nyky 2 ryhmän kanssa lähiopetuksessa ja Perhetanssin sekä Jazz aikuisten kanssa etäopetuksessa.

Etäopetuksesta

Opistolla on käytössä uusi alusta etäopetukseen. Eepos-oppilashallintajärjestelmä kytkeytyy Google Meet -palveluun.
Opettaja avaa tunnin yhteyden Eepoksen kautta tunnin alkaessa, jolloin oppilas saa liittymislinkin omaan sähköpostiin. Linkkiä klikkaamalla pääsee suoraan etätunnille. Tutustu ennen ensimmäistä tuntia tanssiopiston etäopetuetikettiin Vinhan sivuilta tammikuun oppilastiedotteesta.

Aikataulut

Keskiviikkoisin sali 2, Lohja
17-18.15 Nyky 2
18.15-19 Perhetanssi
19-20.15 Jazz aikuiset

Ke 23.2. Hiihtoloma, ei tanssitunteja!

Yhteinen ympäristö –esitykset Laurentius-salissa
Pe 6.5. Klo 13-21 Lavaharjoitukset
La 7.5. Klo 12-18 Kenraali + esitys klo 15

Viikko (20)
Syyslukukauden viimeiset tunnit viimeistään, tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti syksyn viimeisen tunnin ajankohdan.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:
-Tulethan tunneille ajoissa.
-Muista käydä/tai käyttää oppilas vessassa ja pestä kädet ennen tunnin alkua.
-Alle kouluikäisten tunneilla ei tarvita juomapulloa.
-Pienenkin nuhan kanssa on nyt hyvä jäädä kotiin. Vain terveenä tanssimaan!

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää! Ilmoitathan sähköpostilla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla, jos joudut olemaan pois tanssitunneilta.

Tanssiterveisin,
Verna
Tanssiopisto Vinha

Puh. 040 132 0175 (ke, to)
verna@vinha.net

 

 

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

TanssiopistoVinha