040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kevätkausi alkaa: Tiedote Marin keskiviikon ryhmille

11.01.2022 | Mari, Tiedote

Hei Marin keskiviikon ryhmissä tanssivat ja vanhemmat!

Vinhan kevätlukukausi käynnistyy tällä viikolla ja tapaamme tuttuun tapaan Nyhkälässä lähiopetuksessa keskiviikkona.

Olen opettanut Vinhassa jo ihan tanssiopiston alkumetreiltä syksystä 2006 alkaen. Alun perin olen itsekin Vinhan edeltäjän Karkin tanssikoulun kasvatteja, ja vuosien varrella ehtinyt tanssia ja opettaa monia eri lajeja. Lähinnä sydäntäni on nykytanssi ja tanssi-improvisaatio. Aivan erityisen mielelläni tanssin kaikkein pienimpien oppilaiden kanssa ja innolla jo odotankin kaikkien tuttujen ja uusien tanssijoiden tapaamista. Kevään alkaessa saamme ryhmiin myös uusia oppilaita, tervetuloa mukaan!

Opiston toimintaa ohjaavat Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykset sekä kuntakohtaiset suositukset ja määräykset harrastustoiminnan ja taiteen perusopetuksen järjestämisen osalta. Tämän hetken rajoitusten mukaisesti alle 19-vuotiaiden tanssitunnit alkavat lähiopetuksessa. Vinhassa seurataan koronarajoitusten muutoksia tarkasti: tarkkailettehan siis sähköpostianne mahdollisten muutosten (esim. etäopetukseen siirtyminen) tiimoilta.

Keskiviikko / Nyhkälän sali 1 (lähempänä eteisaulaa oleva tanssisali)
17.30–18.00 Tanssi 3–4-v.
18.00–18.45 Tanssi 4-v.
19.00–20.15 Esitysryhmä

Viikolla 8 vietetään hiihtolomaa, eikä pidetä tanssitunteja. Keväällä kaikilla ryhmillä on 17 opetuskertaa, joten jos tunteja ei tarvitse perua, kevään viimeinen tanssikerta on 11.5.

Karkkilan ryhmät esiintyivät syksyllä, joten isoa yhteistä näytöstä ei ole keväällä. Esitysryhmän esityksistä tiedotetaan ja sovitaan tarkemmin kevään edetessä.

Alle kouluikäisten ryhmissä saattajan on tärkeä pysytellä puhelimen päässä tanssitunnin ajan. Toivon myös, että ainakin yksi aikuinen voi jäädä tanssitunnin ajaksi aulaan odottamaan vessareissujen varalta. Vahtivuoroa voi myös kierrättää huoltajien kesken. 🙂

Koronaan liittyen:
Nyhkälään saa saapua aikaisintaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Eteisaulan odotustilassa tulee pitää kahden metrin turvavälit. Pesettehän kädet huolellisesti heti saavuttuanne ja tanssitunnin jälkeen. Maskin käyttöä suositellaan yli 7-vuotiaille (myös saattajille). Tutustuttehan tarkasti opiston yleiseen koronaohjeistukseen.

Tanssitunnilla koitamme säilyttää turvavälit niin hyvin kuin mahdollista. Aivan pienimpien opetustilanteissa tämä ei aina onnistu. Myös siksi on erityisen tärkeää, että tunnille ei tulla sairaana tai toipilaana. Käytämme tunneilla käsidesiä aina tarvittaessa.

Muutama muu käytännön asia:
Tulethan tunnille ajoissa.
Ilmoita aina poissaolosta Marille whatsappilla, sähköpostilla tai tekstiviestillä!
Muista wc-käynti ennen tuntia.
Tanssitunneilla liikutaan paljain jaloin ja rennoissa, mukavissa vaatteissa.
Pitkät hiukset on hyvä sitoa kiinni.
Korut ja kaikkein isoimmat (usein ne ihanimmat) röyhelömekot kannattaa jättää kotiin. 🙂
Alle kouluikäisten tunneilla ei tarvita vesipulloa. Jos vesipullon haluaa ottaa mukaan, sen tulee olla sellainen, jonka lapsi saa itse avattua.

Toivottavasti olette aina rohkeasti yhteydessä, jos tanssitunteihin liittyen herää mitä tahansa kysymyksiä tai ajatuksia. Tanssimassa tavataan!

Terveisin Mari

— 

mari@vinha.net
0400 599 490 (keskiviikkoisin)

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

MariRautiainen

Opettaja