040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Perhetanssi Karkkila, kevät 2022

11.01.2022 | Emilia, Tiedote

Hei oppilaat ja vanhemmat!

 

Opiston toimintaa ohjaavat Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykset, sekä kuntakohtaiset suositukset ja määräykset harrastustoiminnan ja taiteen perusopetuksen järjestämisen osalta. Tämän hetken arvion mukaan yli 19-vuotiaiden rajoitukset toiminnan lähimuotoiseen järjestämiseen kestävät tammikuun loppuun. Aikuinen-lapsi-tuntien ja yli 19-vuotiaiden ryhmien kauden aloitus joko siirtyy tai alkaa etämuotoisesti. 

 

Näin ollen Karkkilan Perhetanssin kauden aloitus siirtyy 1.2.

 

Väliin jäävät kerrat siirretään kauden loppuun (toukokuulle).

 

Tutustuthan myös kaikille oppilaille / huoltajille lähetettyihin tiedotteisiin.

 

Olkaa yhteydessä, jos on jotain kysyttävää tai epäselvää. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tai WhatsAppilla.

 

Tanssiterveisin,

Emilia

  1. 0400 240 002

emilia@vinha.net

Muut tiedotteet:

Alkutiedote, torstain Nummelan ryhmät, kevät 2022

Hei kaikille! Tanssitunnit pyörähtävät käyntiin huomenna ja tässä kevään tanssiaikataulua. Alle 19 vuotiaiden opetus pidetään lähiopetuksena ja olen yhteydessä heti, jos tähän tulee muutos. Taaperotuntien aloitus SIIRTYY tämän hetken tiedon mukaan torstaihin 3.2....

lue lisää

Alkutiedote, Lohjan tiistain ryhmät, kevät 2022

Hei! Tanssitunnit pyörähtävät käyntiin tänään ja tässä kevään tanssiaikataulua. Alle 19vuotiaiden opetus pidetään lähiopetuksena ja olen yhteydessä, jos tähän tulee muutos. Lohjan tiistain ryhmät esiintyvät kevään lopuksi Yhteinen ympäristö -tanssinäytöksessä, josta...

lue lisää

EmiliaJyrkkänen

Opettaja