040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote, Nyky 1 ja Baletti, aikuiset, Vihti, kevät 2022

11.01.2022 | Pinja, Tiedote

ALKUTIEDOTE kevätkausi 2022

Opiston toimintaa ohjaavat Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykset sekä kuntakohtaiset suositukset ja määräykset harrastustoiminnan ja taiteen perusopetuksen järjestämisen osalta. Tämän hetken arvion mukaan yli 19-vuotiaiden rajoitukset toiminnan lähimuotoiseen järjestämiseen kestävät tammikuun loppuun. Aikuinen-lapsi-tuntien ja yli 19-vuotiaiden ryhmien kauden aloitus joko siirtyy tai alkaa etämuotoisesti.

Omat ryhmäni toimivat seuraavasti:
-NYKY 1 -ryhmä aloittaa lähiopetuksessa ke 12.1.
-Baletti, aikuiset -ryhmän kauden aloitusta siirretään alkamaan 2.2.

Hei Siirilän keskiviikon ryhmät!
Tervetuloa taas tanssimaan joululoman jälkeen, kun Tanssiopisto Vinhan kevätlukukausi lähtee käyntiin ensi viikolla. Tässä tietoa kevätlukukauden aikatauluista ja ajankohtaisista järjestelyistä rajoitusten vuoksi.
NYKY 1 – ryhmä aloittaa kauden normaalisti lähiopetuksella 12.1. alkaen. Siirrämme Baletti, aikuiset – ryhmän aloitusta alkamaan 2.2, jotta voimme aloittaa tunnit lähiopetuksessa myös aikuisten kanssa.

Aikataulut

Keskiviikkoisin
18.15-19.15 NYKY 1                                                                                                                      
19.15-20.30 Baletti, aikuiset

Ke 23.2 Hiihtoloma, ei tanssitunteja!

Viikko (14) Esitykset Nummelassa, Luksian auditorio
Lavaharjoitukset pe 8.4 ja kenraali ja esitykset la 9.4. Tiedotan esityksistä tarkemmin vielä lähempänä esityksiä.

Viikko (20)
Kevätlukukauden viimeiset tunnit viimeistään, tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti kevään viimeisen tunnin ajankohdan.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:
–    Tulethan tunnille ajoissa.
–    Muista käydä vessassa ja pestä kädet ennen ja jälkeen tunnin.
–    Tulethan vain terveenä tanssimaan!

Ollaan yhteydessä, jos on jotain kysyttävää. Minut tavoittaa WhatsAppilla, tekstiviestillä, soittamalla tai sähköpostilla. Ilmoitathan myös poissaoloista.

Tanssiterveisin,
Pinja Poropudas
Tanssiopisto Vinha

Puh. 040 1942085 (ke)
pinja@vinha.net

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

PinjaPoropudas

Opettaja