040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote kevään tanssitunneille, tiistain ryhmät Nummela

11.01.2022 | Jonna, Tiedote

Hei oppilaat ja vanhemmat!

Tervetuloa takaisin tanssimaan vanhat sekä uudet oppilaat! Aloitamme lasten tunnit lähiopetuksena ja ilmoitamme, mikäli tilanne muuttuu. Tanssituntien käytäntöjä ja tietoa minusta löytyy syksyn alkutiedotteesta: https://vinha.net/2021/08/17/alkutiedote-jonnan-tiistain-ryhmat-nummela/

Tiistain aikataulu Nummela:
16.30-17.15 Tanssi 5-6v.
17.15-18.00 Tanssi 6v.
18.00-19.00 Tanssistartti 1

Kevään tärkeitä päivämääriä:

ti 11.1. Syyslukukausi alkaa

ti 22.2. Hiihtoloma, ei tanssitunteja

pe 8.4. Lavaharjoitukset, Luksian auditorio

la 9.4. Kenraaliharjoitus ja kevätesitys, Luksian auditorio

(vk 20  Viimeistään kevätlukukauden viimeiset tanssitunnit, tarkentuu myöhemmin)

Tiedotan esityksistä tarkemmin vielä lähempänä esityksiä! Muistathan myös aina ilmoittaa poissaoloista sähköpostilla, tekstiviestitse tai whatsappin kautta. Jos tulee mitään kysyttävää tai ihmeteltävää, niin olethan yhteydessä!

Nähdään tunneilla!

Tanssiterveisin,
Jonna Junnila
jonna@vinha.net
puh. 040 059 9012 (ti & to)

Muut tiedotteet:

Alkutiedote, torstain Nummelan ryhmät, kevät 2022

Hei kaikille! Tanssitunnit pyörähtävät käyntiin huomenna ja tässä kevään tanssiaikataulua. Alle 19 vuotiaiden opetus pidetään lähiopetuksena ja olen yhteydessä heti, jos tähän tulee muutos. Taaperotuntien aloitus SIIRTYY tämän hetken tiedon mukaan torstaihin 3.2....

lue lisää

Alkutiedote, Lohjan tiistain ryhmät, kevät 2022

Hei! Tanssitunnit pyörähtävät käyntiin tänään ja tässä kevään tanssiaikataulua. Alle 19vuotiaiden opetus pidetään lähiopetuksena ja olen yhteydessä, jos tähän tulee muutos. Lohjan tiistain ryhmät esiintyvät kevään lopuksi Yhteinen ympäristö -tanssinäytöksessä, josta...

lue lisää

TanssiopistoVinha