040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote Karkkilan torstain ryhmille, kevät 2022

11.01.2022 | Tiedote, Verna

ALKUTIEDOTE kevätkausi 2022

Hei Karkkilan torstain harrastajat!

Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhankevätkausi pyörähtää tällä viikolla käyntiin. Tässä tietoa lukukauden aikataulusta ja tietenkin ajankohtaisista tuntiratkaisuista rajoitusten vuoksi.

Opiston toimintaa ohjaavat Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykset sekä kuntakohtaiset suositukset ja määräykset harrastustoiminnan ja taiteen perusopetuksen järjestämisen osalta. Tämän hetken arvion mukaan yli 19-vuotiaiden rajoitukset toiminnan lähimuotoiseen järjestämiseen kestävät tammikuun loppuun. Aikuinen-lapsi-tuntien ja yli 19-vuotiaiden ryhmien kauden aloitus joko siirtyy tai alkaa etämuotoisesti.

Omien ryhmieni kanssa aloitamme kautemme Jazz ja Nyky 2 -ryhmien osalta lähiopetuksessa ja nyky aikuisten kanssa etäopetuksessa.

Etäopetuksesta
Opistolla on käytössä uusi alusta etäopetukseen. Eepos-oppilashallintajärjestelmä kytkeytyy Google Meet -palveluun.
Opettaja avaa tunnin yhteyden Eepoksen kautta tunnin alkaessa, jolloin oppilas saa liittymislinkin omaan sähköpostiin. Linkkiä klikkaamalla pääsee suoraan etätunnille. Tutustu ennen ensimmäistä tuntia tanssiopiston etäopetuetikettiin Vinhan sivuilta tammikuun oppilastiedotteesta.

Aikataulut
Torstaisin
16.30-17.45 Jazz 2
17.45-19 Nyky 2
19-20.15 Nyky aikuiset

To 24.2. Hiihtoloma, ei tanssitunteja!

Viikko (20)
Syyslukukauden viimeiset tunnit viimeistään, tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti syksyn viimeisen tunnin ajankohdan.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:
-Tulethan tunneille ajoissa.
-Muista käydä vessassa ja pestä kädet ennen tunnin alkua.
-Pienenkin nuhan kanssa on nyt hyvä jäädä kotiin. Vain terveenä tanssimaan!

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää! Ilmoitathan sähköpostilla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla, jos joudut olemaan pois tanssitunneilta.

Tanssiterveisin,
Verna
Tanssiopisto Vinha

Puh. 040 132 0175 (ke, to)
verna@vinha.net

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

TanssiopistoVinha