040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote, Aikuisbaletti, Karkkila ja Lohja, kevät 2022

11.01.2022 | Laura, Tiedote

Alkutiedote

Opiston toimintaa ohjaavat Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykset sekä kuntakohtaiset suositukset ja määräykset harrastustoiminnan ja taiteen perusopetuksen järjestämisen osalta. Tämän hetken arvion mukaan yli 19-vuotiaiden rajoitukset toiminnan lähimuotoiseen järjestämiseen kestävät tammikuun loppuun. Aikuinen-lapsi -tuntien ja yli 19-vuotiaiden ryhmien kauden aloitus joko siirtyy tai alkaa etämuotoisesti.
Tästä johtuen Karkkilan aikuisryhmän aloitus siirtyy helmikuun alkuun.
Koska Lohjan torstai-ryhmän on kuitenkin tarkoitus esiintyä keväällä, aloitamme 13.1.22 etätunnit. Tunnit järjestetään Google-Meetissä Eepoksen kautta.
T. Laura Aaltonen

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

LauraAaltonen

Opettaja