040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote, Nyky aikuiset, Lohja, kevät 2022

09.01.2022 | Saara, Tiedote

(Please, scroll down for english version)

 

Maanantai, Lohja, sali 2
Nykytanssi, aikuiset

Hei,

Opiston kevätkauden aloittamista ohjaavat Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykset sekä kuntakohtaiset suositukset ja määräykset harrastustoiminnan ja taiteen perusopetuksen järjestämisen osalta. Tämän hetken arvion mukaan yli 19-vuotiaiden rajoitukset toiminnan lähimuotoiseen järjestämiseen kestävät tammikuun loppuun.

Tämän vuoksi siirrämme kauden aloitusta maanantain aikuisten nykytanssiryhmän osalta ja tunnit alkavat vasta helmikuussa, maanantaina 7.2. Toivomme, että epidemiatilanne olisi hellittänyt helmikuuhun mennessä. Alla kevään tarkempi aikataulu johon on sijoitettu tammikuun tunnit.

Tervetuloa helmikuun alkaessa mukaan myös uudet tanssijat! Viime syksyn aloitustiedotteesta löydätte ohjeita tanssitunnille saapumiseen ja hieman tietoa minusta: https://vinha.net/2021/08/07/kauden-aloitustiedote-syksy-2021-maanantain-saaran-ryhmat/

Kevään tärkeitä päivämääriä:

Ma 7.2. Kevätlukukausi alkaa
Ma 21.2. Hiihtoloma, ei tanssituntia
Ma 11.4., 25.4. ja 2.5. Tanssitunti 15 min pidempi (klo 19.15-20.45)
Ma 18.4. Pääsiäismaanantai, ei tanssituntia
Pe 22.4. klo 17-18.30 perjantaiharjoitus
Pe 29.4. klo 17-18.30 perjantaiharjoitus
Pe 6.5. Lavaharjoitukset, Laurentius-sali
La 7.5. Kenraaliharjoitus ja kevätesitys, Laurentius-sali
Ma 16.5. Kevätlukukauden viimeinen tanssitunti

Aurinkoista alkutalvea jokaiselle tästä haastavasta epidemiatilanteesta huolimatta. Tanssahdellaan ulkosalla poluilla ja lumella kunnes nähdään helmikuun alkaessa!

Terveisin,

Saara
0400 250 941, saara@vinha.net

_____________________________________________________________

Monday, Lohja, dance hall 2
Nykytanssi, aikuiset

Hi,

The start of the spring season of the dance school is guided by the regulations of the Regional State Administrative Agency of Southern Finland as well as the municipality-specific recommendations and regulations regarding the organization of hobby activities and basic art education. According to current estimates, restrictions on the activities happening indoors for students over the age of 19 will last until the end of January

This is why we’re postponing the start of the season for Monday’s adult dance group and classes will begin in February, Monday 7.2. We hope that the epidemic will have eased by February. Below is a more detailed spring schedule that includes the January lessons.

Welcome to new dancers at the beginning of February! In last autumn’s opening bulletin, you will find instructions for arriving for the dance class and some information about me:

https://vinha.net/2021/08/07/kauden-aloitustiedote-syksy-2021-maanantain-saaran-ryhmat/ 

Important dates for spring:

Mon 7.2. The spring semester begins
Mon 21.2. Winter holiday, no dance lessons
Mon 11.4., 25.4. and 2.5. Dance class is 15 min longer (19.15-20.45)
Mon 18.4. Easter Monday, no dance lessons
Fri 22.4. 17.00-18.30 Friday rehearsal
Fri 29.4. 17.00-18.30 Friday rehearsal
Fri 6.5. Stage rehearsals, Laurentius Hall
Sat 7.5. General rehearsal and spring performance, Laurentius Hall
Mon 16.5. The last dance class of the spring semester

A sunny early winter for everyone despite this challenging epidemic. Let’s dance outdoors on the trails and in the snow until we see you in early February!

Regards,

Saara
0400 250 941, saara@vinha.net

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

SaaraMikkola-Ylitolva

Rehtori