040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Tiistain Vihdin ryhmien loppusyksyn aikataulu

24.11.2021 | Saana, Tiedote

Hei!

Vinhan syyskausi alkaa olla jo loppupuolella.

Tanssistartin sekä jazzryhmän viimeinen tanssitunti on tiistaina 14.12. Korvaamme viimeisellä tunnilla aiemmin 9.11 perutun tunnin.

Tunnit jatkuvat tammikuussa 11.1.2022.

Mukavaa joulun odotusta!

Terveisin,

Saana

Muut tiedotteet:

Lohjan jazzryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Syyskausi alkaa olla lopuillaan ja joululoma lähestyy. Tässä alla Lohjan ryhmieni (jazz 1, jazz 2, jazz 3, jazz 4) loppusyksyn aikataulu: Ke 1.12 Normaali tuntiKe 8.12 Normaali tuntiKe 15.12 Normaali tunti (Tällä tunnilla korvataan aiemmin 10.11 peruttu tunti.)...

lue lisää

Torstain tanssitunnit Kuoppanummi

Hei Kuoppanummen torstain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tällä viikolla to 2.12. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean...

lue lisää

Tiistain tanssitunnit Lohja

Hei Lohjan tiistain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tänään ti 30.11. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean vuoden ajan....

lue lisää

Loppukauden aikataulu ja kevätkauden 2022 aloitus

Hei! Tällä viikolla harjoittelemmme ja esiinnymme Karkkilasalissa. Liitin tähän viestiin vielä muistutukseksi esitystiedotteen, jossa on viikon aikataulu ja esitysvaatetuksen ohjeistukset. AIKATAULU Syyskauden viimeinen opetuskerta on torstaina 2.12. Tämän jälkeen...

lue lisää

SaanaKulmala

Opettaja