040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Loppukauden aikataulu ja kevätkauden 2022 aloitus

24.11.2021 | Tiedote, Verna

Hei!

Tällä viikolla harjoittelemmme ja esiinnymme Karkkilasalissa. Liitin tähän viestiin vielä muistutukseksi esitystiedotteen, jossa on viikon aikataulu ja esitysvaatetuksen ohjeistukset.

AIKATAULU
Syyskauden viimeinen opetuskerta on torstaina 2.12. Tämän jälkeen vetäydymme loman viettoon.
Kevätkauden ensimmäinen opetuskerta on torstaina 13.1.2022. Silloin pääsemme jatkamaan tansseja yhdessä.

Iloa, aurinkoa ja tsemppiä esitysviikkoon. Nähdään torstaina lavaharjoituksissa!

Innokkain terveisin,
Verna
TANSSIOPISTO VINHA

verna@vinha.net
0401320175 (ke, to)

 

Hei!

Esityksemme lähestyy ja tähän tiedotteeseen on koottu kaikki tärkeä tieto aikatauluja sekä puvustusta koskien. Ensimmäisessä on ryhmäkohtaiset ohjeet ja alla on kaikille esiintyjille koottu tiedote.

Jazz 2

To 25.11.
Karkkilasaliin paikalle klo 16 (oma lämmittely ja esitysvaatteiden vaihto) Lavaharjoitus klo 16.30-17
Pe 26.11.
Karkkilasaliin paikalle klo 17 (oma lämmittely ja esitysvaatteiden vaihto) Kenraaliharjoitus klo 17.30-19
La 27.11.
Paikalla viimeistään klo 12.30 (hiukset ja mahdollinen meikki kotona valmiiksi) Esitykset klo 13 ja 15

Puvustus
Hopeiset tai mustat trikoot sekä musta tai pronssinen toppi. Katsottu jokaiselle erikseen, minkä väriset vaatteet. Hiukset ponnarille korkealle päälaelle, josta letti.

Nyky 2

To 25.11.
Karkkilasaliin paikalle klo 17 (oma lämmittely ja esitysvaatteiden vaihto) Lavaharjoitus klo 17.30-18
Pe 26.11.
Karkkilasaliin paikalle klo 17 (oma lämmittely ja esitysvaatteiden vaihto) Kenraaliharjoitus klo 17.30-19
La 27.11.
Paikalla viimeistään klo 12.30 (hiukset ja mahdollinen meikki kotona valmiiksi) Esitykset klo 13 ja 15

Puvustus
Samettimekko tanssiopistolta, omat mustat shortsit alle, huomaamattomat urheilurintsikat tai balettipuku.
Hiukset ponnarille niskaan.

Nyky aikuiset

To 25.11.
Karkkilasaliin paikalle klo 18.20 (oma lämmittely ja esitysvaatteiden vaihto) Lavaharjoitus klo 18.50-19.20
Pe 26.11.
Karkkilasaliin paikalle klo 17 (oma lämmittely ja esitysvaatteiden vaihto) Kenraaliharjoitus klo 17.30-19
La 27.11.
Paikalla viimeistään klo 12.30 (hiukset ja mahdollinen meikki kotona valmiiksi) Esitykset klo 13 ja 15

Puvustus
Kokoelma mustia ja harmaita vaatteita. Suurin osa omia ja osa tanssiopistolta. Pitkät hiukset ponnarille niskaan.

_____________________________________________________________________

Yhteinen ympäristö -esitystiedote 1.11.2021

Hei,

Tanssiopisto Vinhan tämän syksyn Yhteinen ympäristö -tanssiesitys pidetään marraskuun lopulla lauantaina 27.11. Karkkilassa. Tuntuu upealta, että näyttää siltä, että pääsemme nauttimaan esiintymisestä ja esitysten katsomisesta livenä! Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen huolellisesti.

Terveisin, Varpu, Sara, Saara ja koko tanssiopiston väki

OTATHAN HUOMIOON
Muistathan hyvän käsihygienian ja harjoituksiin ja esityksiin ei voi tulla sairaana tai toipilaana. Pyrimme, että esiintyvät ryhmät sekoittuvat mahdollisimman vähän. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille yli 12v. oppilaille ja vanhemmille. Seuraamme tarkasti Karkkilan kaupungin ohjeistuksia ja rajoituksia ja tiedotamme niistä tarvittaessa lähempänä lisää.

Lavaharjoitukset, Karkkilasali

Esitysviikolla ei pidetä Karkkilan toimipisteessä normaaleja tanssitunteja ellei opettaja toisin tiedota. (Tanssiakrobatia ja perhesirkus maanantaina normaalisti.) Kaikille ryhmille on varattu 20-30 min lavaharjoitusaika, jonka lisäksi aikaa on varattu lavaharjoituspäivänä esiintymisasujen vaihtamiseen ja lämmittelyyn ennen omaa lavaharjoitusaikaa.

Kenraaliharjoitus pe 26.11.2021 klo 17.30, Karkkilasali

Kenraaliharjoituspäivänä paikalla Karkilasalissa tulee olla viimeistään klo 17. Alle kouluikäisten ryhmät eivät osallistu kenraaliharjoitukseen, mutta he voivat halutessaan tulla seuraamaan muiden esityksiä vanhemman kanssa kenraaliharjoitukseen tai tietysti ostaa lipun toiseen esitykseen, jossa eivät itse esiinny. Kenraaliharjoitus päivänä esiintyjät saavat seurata muiden ryhmien esityksiä ryhmittäin varatuilta paikoilta salissa. Kenraaliharjoitus ei ole avoin muulle yleisölle.

Esitykset la 27.11.2021 klo 13 ja 15, Karkkilasali

Esityspaikka: Karkkilasali, Anttilankatu 2, 03600 Karkkila
Esityspäivänä paikalla tulee olla viimeistään 30 min ennen esityksen alkua. Alle kouluikäisten ryhmät esiintyvät vain toisessa esityksessä. Esiintyjät eivät valitettavasti pääse esityksen aikana katsomoon. Oppilaat ovat esityksen ajan takatiloissa opettajien ja apuvanhempien vastuulla. Esityspäivänä on hyvä varata riittävästi evästä matkaan.

Esitysten puvustus

Esitys puvustetaan Vinhan toimesta. Kenenkään oppilaan ei edellytetä ostavan esitystä varten uusia vaatteita, mutta kotoa voidaan pyytää apua puvustuksen toteutukseen. Puvustus on tarkoitus toteuttaa Yhteinen ympäristö -esityksessä teeman mukaan Vinhan pukuvarastoa hyödyntämällä ja aiempia esitysvaatteita tuunaamalla. Puvustuksessa tarvitaan myös talkooapuja. Olethan yhteydessä ryhmän omaan opettajaan, jos voit auttaa puvustuksessa tai vaikka esityksen maskeerauksessa.

Liput

Liput voi ostaa etukäteen seuraavan linkin kautta: https://liikuttajat.fi/vinha
Lippuja myydään myös ennen esityksen alkua. Suosittelemme kortti ja mobilepay- maksua

esityksen lipunmyynnissä ja kahviossa.

Lisäksi lipunoston yhteydessä on mahdollisuus valita: +3 euron ympäristömaksu
+10 euron kannatusmaksu
+20 euron kannatusmaksu

Ympäristömaksujen tuotto ohjataan lyhentämättömänä etukäteen äänestettyyn ympäristökohteeseen. Äänestys on auki 26.11.2021 asti ja vaikuttamaan pääsee äänestämällä tästä linkistä: https://forms.gle/ZnZNJAZ5uZGVzcLK9

Avuksi esityksiin?

Kaikki apu esitysjärjestelyissä on tervetullutta. Apuja kaivataan kahviossa, lipunmyynnissä ja kahviossa myytävien tuotteiden leipomisessa. Ilmoittautua voi Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Lisäksi alle kouluikäisten ryhmien kanssa takahuoneeseen tarvitaan apuvanhempia esityksen ajaksi. Ilmoittaudu apuvanhemmaksi ryhmän omalle opettajalle. Kaikki talkooapuun osallistuvat saavat vastineeksi viuhkasulkahyvityksen (-5e kevään laskusta).

Tallenne esityksistä

Tanssiesityksen kaikki taltioiminen on kielletty sekä kenraaliharjoituksessa että esityksessä. Tapahtuma tallennetaan Vinhan toimesta. Tallenteen saa omaan käyttöönsä liittymällä Vinhan yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan (toimisto@vinha.net). Esityksestä otetaan myös valokuvia, joita käytetään opiston mainonnassa.

Jäsenmaksut vuodelle 2021:
Henkilöjäsenyys 20 euroa, perhejäsenyys 30 euroa (ilmoita liittyvien nimet), kannatusjäsenyys 50 euroa.

Esityksellä on tapahtuma Facebookissa, ole kiinnostunut ja osallistu! 🙂 Linkki tapahtumaan: https://fb.me/e/17obo8mGy

Tervetuloa katsomaan esityksiä vanhemmat, kummit, mummit ja kaikki muut kiinnostuneet!

 

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

TanssiopistoVinha