040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Menneen ajan joulumarkkinat Lohjalla

23.11.2021 | Ninni, Tiedote

Hei!

Kuten olette varmaankin jo kuulleet terveisiä tunneilta: Lohjan hip hop 1 ja 3 -ryhmät esiintyvät Menneen ajan joulumarkkinoilla Lohjalla 11.12. Klo 13. Esiintymispaikkana toimii Kirkkokenttä, Sibeliuksenkatu 1. Esiinnymme jossain patsaan vierustalla. Tulkaa paikalle viimeistään klo 12:45 esiintymisvalmiudessa.

Hip hop 1 vaatetus:
Oppilaat esittävät tonttuja ja jokainen saa olla vähän omanlaisensa.
Ensisijaisesti oppilailla tulee ollaan säähän sopiva varustus, eli pukekaa tarpeeksi päälle. Oppilaat eivät mene koreografiassa maahan, joten vaatteet eivät likaannu tanssissa. Kengät tulee olla tanssimisen mahdollistavat. Mielellään tummat/mustat housut. Jos mahdollista toivoisin, että oppilaat laittaisivat takin päälle villapaidan, joka peittäisi nykyaikaisen takin. Väriltään paita voi olla mitä vaan, mutta jos on valinnan varaa, toivoisin punaista, harmaata tai valkoista. Käsiin lapaset ja päähän tonttulakki. Oppilaat saisivat laittaa myös korostetusti poskipunaa poskipäihin. Pitkä tukka kahdelle letille, lyhyt tukka oman maun mukaan.

Hip hop 3 vaatetus:
Ensisijaisesti oppilailla tulee ollaan säähän sopiva varustus, eli pukekaa tarpeeksi päälle. Oppilaat eivät mene koregrafiassa maahan, joten vaatteet eivät likaannu tanssissa. Kengät tulee olla tanssimisen mahdollistavat. Mielellään mustat housut ja pipo. Jos mahdollista toivoisin, että oppilaat laittaisivat takin tai muiden lämpimien vaatteiden päälle harmaan tai ruskean värisen hupparin ja sen alle jotain punaista kaulahuiviksi.

Jos on jotain kysyttävää esiintymiseen tai muuhun liittyen, olkaa matalalla kynnyksellä yhteydessä.

Ystävällisin terveisin
Ninni Tuovila

Muut tiedotteet:

Lohjan jazzryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Syyskausi alkaa olla lopuillaan ja joululoma lähestyy. Tässä alla Lohjan ryhmieni (jazz 1, jazz 2, jazz 3, jazz 4) loppusyksyn aikataulu: Ke 1.12 Normaali tuntiKe 8.12 Normaali tuntiKe 15.12 Normaali tunti (Tällä tunnilla korvataan aiemmin 10.11 peruttu tunti.)...

lue lisää

Torstain tanssitunnit Kuoppanummi

Hei Kuoppanummen torstain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tällä viikolla to 2.12. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean...

lue lisää

Tiistain tanssitunnit Lohja

Hei Lohjan tiistain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tänään ti 30.11. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean vuoden ajan....

lue lisää

Tiistain Vihdin ryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Vinhan syyskausi alkaa olla jo loppupuolella. Tanssistartin sekä jazzryhmän viimeinen tanssitunti on tiistaina 14.12. Korvaamme viimeisellä tunnilla aiemmin 9.11 perutun tunnin. Tunnit jatkuvat tammikuussa 11.1.2022. Mukavaa joulun odotusta! Terveisin, Saana

lue lisää

NinniTuovila

Opettaja