040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Emilian Vihdin ryhmät: joulutiedote

22.11.2021 | Emilia, Tiedote

Tanssi 3-4v., Tanssi 5v., Tanssi 6v. ja Nykytanssi aikuiset

 

Hei!

 

Syksy onkin sujahtanut vauhdilla tanssitunneilla ja talvi jo lähenee. Keskiviikon tunnit jouduttiin perumaan kerran syksyn aikana, joten syyskausi jatkuu ke 15.12. asti. Näillä näkymin emme tarvitse korvauspäiväksi varattua la 11.12. Tässä muutamia huomioita loppuvuoden tunneista.

 

Ke 24.11. Opistomme opettaja Jonna Junnila tulee katsomaan 3-4-vuotiaiden tanssituntia

Ke 8.12. Olen itse reissussa, tunnit normaalisti, sijaisena Saara Mikkola-Ylitolva

Ke 15.12. Syyskauden viimeiset tanssitunnit

 

Joululoman jälkeen tanssit jatkuvat ke 12.1.2022 lähtien.

 

 

Tanssiterveisin, Emilia

Muut tiedotteet:

Lohjan jazzryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Syyskausi alkaa olla lopuillaan ja joululoma lähestyy. Tässä alla Lohjan ryhmieni (jazz 1, jazz 2, jazz 3, jazz 4) loppusyksyn aikataulu: Ke 1.12 Normaali tuntiKe 8.12 Normaali tuntiKe 15.12 Normaali tunti (Tällä tunnilla korvataan aiemmin 10.11 peruttu tunti.)...

lue lisää

Torstain tanssitunnit Kuoppanummi

Hei Kuoppanummen torstain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tällä viikolla to 2.12. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean...

lue lisää

Tiistain tanssitunnit Lohja

Hei Lohjan tiistain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tänään ti 30.11. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean vuoden ajan....

lue lisää

Tiistain Vihdin ryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Vinhan syyskausi alkaa olla jo loppupuolella. Tanssistartin sekä jazzryhmän viimeinen tanssitunti on tiistaina 14.12. Korvaamme viimeisellä tunnilla aiemmin 9.11 perutun tunnin. Tunnit jatkuvat tammikuussa 11.1.2022. Mukavaa joulun odotusta! Terveisin, Saana

lue lisää

EmiliaJyrkkänen

Opettaja