040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Hip hop-ryhmien syksyn viimeiset tunnit

19.11.2021 | Ninni, Tiedote

Hei!

Kausi on kääntynyt kohti loppuaan ja viimeisiä tunteja tanssitaan kohta. Tässä kaikkien hip hop-ryhmien viimeinen tanssitunnin ajankohta.

Maanantain ryhmien viimeinen tunti Vihdissä on 13.12.
Tiistain ryhmien viimeinen tunti Lohjalla on 7.12.
Keskiviikon ryhmien viimeinen tunti Karkkilassa on 15.12.
Torstain ryhmien viimeinen tunti Karkkilassa on 9.12.

Kevätlukukausi alkaa loppiaisen jälkeen viikolla 2 normaalin aikataulun mukaan.

Ystävällisin terveisin
Ninni Tuovila

Muut tiedotteet:

Lohjan jazzryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Syyskausi alkaa olla lopuillaan ja joululoma lähestyy. Tässä alla Lohjan ryhmieni (jazz 1, jazz 2, jazz 3, jazz 4) loppusyksyn aikataulu: Ke 1.12 Normaali tuntiKe 8.12 Normaali tuntiKe 15.12 Normaali tunti (Tällä tunnilla korvataan aiemmin 10.11 peruttu tunti.)...

lue lisää

Torstain tanssitunnit Kuoppanummi

Hei Kuoppanummen torstain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tällä viikolla to 2.12. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean...

lue lisää

Tiistain tanssitunnit Lohja

Hei Lohjan tiistain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tänään ti 30.11. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean vuoden ajan....

lue lisää

Tiistain Vihdin ryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Vinhan syyskausi alkaa olla jo loppupuolella. Tanssistartin sekä jazzryhmän viimeinen tanssitunti on tiistaina 14.12. Korvaamme viimeisellä tunnilla aiemmin 9.11 perutun tunnin. Tunnit jatkuvat tammikuussa 11.1.2022. Mukavaa joulun odotusta! Terveisin, Saana

lue lisää

NinniTuovila

Opettaja