040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Jazz 1, Lohja: Joulukadun avajaiset 19.11.

12.11.2021 | Saana, Tiedote

Hei,

Tässä lisätietoa ensi viikon joulukadun avauksesta.

Harmillisesti eiliset tunnit piti perua loukkaantumiseni vuoksi. Saimme tanssin valmiiksi edellisellä tunnilla ja nyt olikin tarkoitus harjoitella koreografiaa seuraavat kaksi kertaa. Jotta oppilailla olisi hyvä ja varma olo esiintymisestä, pidämme perjantaina 19.11 vielä lyhyemmät harjoitukset Lohjan tanssisalilla ennen torille menoa. Olemme salissa klo 16.45-17.15. Tämän jälkeen kävelen yhdessä oppilaiden kanssa Lohjan torille, missä esiintyminen tapahtuu klo 18 alkaen. Menemme torille hyvissä ajoin, koska soihtukulkueen saapuminen torille (mikä edeltää esityksiä) on hiukan epävarma. Torin ohjelma kestää yhteensä n. 45-60 minuuttia. Sitten kun meidän esitys on ohi, voi tulla sanomaan minulle heipat ja voi lähteä kotiin.

Vaatetus:
Oppilaille tulisi kotoa oma punainen tonttulakki. Jos teiltä ei löydy tonttulakkia, kerrothan minulle. Otan sitten puuttuvat lakit Vinhan pukuvarastosta. Ulos kannattaa pukeutua lämpimästi ja muutenkin sään mukaan koska olemme pihalla koko ajan. Jos mahdollista vaatteet voisivat olla väriltään maanläheiset. (Jos siis on valinnanvaraa niin ei kannata pistää neonväristä takkia. Muuten emme pukeudu esiintymisasuihin kylmien olosuhteiden vuoksi.) Eli ihan perus ulkovaatteet päälle ja sellaiset kengät jalkaan missä on helppo liikkua.
Jazzareilla on tanssissa jouluiset kepit, joten käsiin kannattaa ainakin tanssin ajaksi pistää mielummin sormikkaat kuin hanskat.

Vastaan mielelläni kysymyksiin koskien aikataulua tai pukeutumista.

Näemme perjantaina 19.11 siis tutussa salissa klo 16.45. Ilmoitathan jos teillä on ajan kanssa haasteita.

Terveisin,

Saana

Muut tiedotteet:

Lohjan jazzryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Syyskausi alkaa olla lopuillaan ja joululoma lähestyy. Tässä alla Lohjan ryhmieni (jazz 1, jazz 2, jazz 3, jazz 4) loppusyksyn aikataulu: Ke 1.12 Normaali tuntiKe 8.12 Normaali tuntiKe 15.12 Normaali tunti (Tällä tunnilla korvataan aiemmin 10.11 peruttu tunti.)...

lue lisää

Torstain tanssitunnit Kuoppanummi

Hei Kuoppanummen torstain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tällä viikolla to 2.12. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean...

lue lisää

Tiistain tanssitunnit Lohja

Hei Lohjan tiistain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tänään ti 30.11. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean vuoden ajan....

lue lisää

Tiistain Vihdin ryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Vinhan syyskausi alkaa olla jo loppupuolella. Tanssistartin sekä jazzryhmän viimeinen tanssitunti on tiistaina 14.12. Korvaamme viimeisellä tunnilla aiemmin 9.11 perutun tunnin. Tunnit jatkuvat tammikuussa 11.1.2022. Mukavaa joulun odotusta! Terveisin, Saana

lue lisää

SaanaKulmala

Opettaja