040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Marraskuun oppilastiedote

08.11.2021 | Tiedote, Yleinen

Oppilastiedote
Marraskuu 2021

Tässä tiedotteessa:
Opiston hengityssuojainsuositus
Tuntiperuutukset ilmoitetaan tekstiviestitse
Tuntien korvaamiskäytäntö aukeaa hallitusti
Yhteinen ympäristö -oppilasesitys Karkkilasalissa la 27.11. klo 13 & 15
Tanssiopisto mukana joulutapahtumissa Karkkilassa, Lohjalla ja Vihdissä
7-8-vuotiaiden valmistavat lajiopinnot alkavat tammikuussa

Hei,

On marraskuu ja lupa päästä ajatukset lipumaan kohti joulua. Tänä syksynä opistomme on mukana kaikkien toimialueidensa kuntien joulukatujen avajaisissa sekä muutamissa muissa joulunalusajan tapahtumissa. Tervetuloa mukaan tapahtumiin hakemaan joulumieltä!   

Marraskuussa toteutuvat myös oppilasesitykset, livenä! Odotamme tätä valtavan innoissamme – viimeksi live-esitykset olivat Vihdin kirkonkylällä syksyllä 2019 ja Karkkilasalin lavalla olemme tanssineet oppilasesityksien muodossa viimeksi syksyllä 2018. Aikaa on siis vierähtänyt! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi katsomaan, millaista kasvua ja taitojen karttumista kuluneet vuodet ovat sisäänsä kätkeneet.

Nähdään!

Terveisin,
Saara ja koko tanssiopiston väki

Opiston hengityssuojainsuositus
Opisto suosittelee edelleen kaikkia yli 12-vuotiaita käyttämään hengityssuojainta, ellei hengityssuojaimen käytölle ole terveydellistä estettä. 

Opisto suosittelee oppilaita seuraamaan tarkempia kuntakohtaisia ohjeistuksia:
Karkkila
Lohja
Vihti

Tuntiperuutukset ilmoitetaan tekstiviestitse
Saman päivän aikana tapahtuvat tuntiperuutukset tai muut äkilliset muutokset ilmoitetaan tekstiviestitse Eepoksen kautta. Olettehan yhteydessä, mikäli peruutusviestit eivät ole tavoittaneet teitä.

Tuntien korvaamiskäytäntö aukeaa hallitusti
Opisto avaa oppilaiden omista poissaoloista johtuvien tuntien korvaamiskäytännön hallitusti. Omia poissaoloja voi käydä korvaamassa samantasoisella tunnilla olemalla etukäteen yhteydessä opiston toimistoon ja sopimalla asiasta. Täysissä tai esiintyvissä ryhmissä ei voi korvata omia poissaloja. Omat poissaolot tulee korvata kunkin kuluvan laskutuskauden aikana (syyslukukausi / kevätlukukausi).

Opiston toimesta perutut tunnit korvataan opiston toimesta opettajien erikseen ilmoitettujen aikataulujen mukaan. 

Yhteinen ympäristö -oppilasesitys Karkkilasalissa la 27.11. klo 13 & 15
Karkkilasalissa järjestetään kaksi esitystä lauantaina 27.11. Esiintyville ryhmille on lähetetty opettajakohtaisesti tiedotteet kuluvalla viikolla. Tiedotteet löytyvät myös opiston nettisivuilta kunkin opettajan kohdalta. 

Facebookin tapahtumasivuilla on listaus esiintyvistä ryhmistä ja lähempänä tapahtumaa myös turvallisuuskäytänteistä:

Facebookin Yhteinen ympäristö -tapahtuma

Lipunmyynti on auki Liikuttajat.fi -sivustolla. Ei-esiintyvien oppilaiden oppilaslipun hinta on 5 euroa, joten nyt kannattaa hyödyntää mahdollisuus tulla katsomaan toisten esityksiä. https://liikuttajat.fi/vinha 

Lippujen ostamisen yhteydessä on myös mahdollisuus tukea kannatusmaksulla opiston toimintaa tai ympäristöä. Ympäristötuen tuotto ohjataan äänestämällä päätettyyn ympäristökohteeseen. Jokaisella on mahdollisuus äänestää tuen kohdetta 26.11. mennessä täällä.

Lahjavinkki! Isänpäivä lähestyy, lippulahja on oiva valinta! 

Tanssiopisto mukana joulutapahtumissa Karkkilassa, Lohjalla ja Vihdissä

Pe 19.11 Lohjan joulukadun avaus
Esiintymässä Lohjan Jazz 1 ryhmä

Su 21.11. Karkkilan joulunavaus
Esiintymässä kaikki Karkkilan Tanssistartti -ryhmät

Pe 26.11. Vihdin Kirkonkylän joulukadun avajaiset  
Esiintymässä Vihdin kirkonkylän Nykytanssi 1 -ryhmä

La 11.12. Lohjalla Menneen Ajan Joulumarkkinat
Esiintymässä klo 13 Lohjan Hip hop 1 ja Hip hop 3  -ryhmät 

Su 12.12. Lohjalla Menneen Ajan Joulumarkkinat
Esiintymässä klo 11.15 Tanssi 5-vuotiaat ja Tanssistartti 1 -ryhmät

7-8-vuotiaiden valmistavat lajiopinnot alkavat tammikuussa
Tänä lukuvuonna Tanssistartti-opintoja suorittavien oppilaiden on ensimmäistä kertaa mahdollista valita valmistavia lajiopintoja täydentävinä opintoina kevätlukukaudelle 2022. 

Lajikohtaiset opinnot ovat mahdollisuus kokeilla itseä kiinnostaa tanssin lajia ja kahta viikkotuntia (Tanssistartti + lajiopinto). Varsinaiset lajivalinnat tehdään 9-vuotiaana, jolloin myös määrittyy, lähteekö oppilas suorittamaan laajaa vai yleistä oppimäärää. Yleisen oppimäärän oppilaat käyvät pääsääntöisesti yhdellä viikkotunnilla ja laajan oppimäärän oppilaat useammalla. Opintojen rakenteeseen ja opetussuunnitelmaan pääsee tutustumaan opiston nettisivuilla.   

Lukujärjestyksessä tarjottavat valmistavat ryhmät ovat asetettu lukujärjestykseen kevään ilmoittautumisten ja alustavien toiveiden pohjalta:

Karkkila
To 16.30-17.30 Hip hop
To 15.30-16.30 Baletti

Lohja
Ma 16-17 Baletti
Ti 15.45-16.45 Hip hop

Vihdin kirkonkylä
Ma 16-17 Hip hop
Ti 16-17 Jazz
Ke 16-17 Nykytanssi
To 16-17 Baletti

Tanssilajikohtaisten valmistavien opintojen maksu Vinhan oppilaille 145 euroa / 60 min.

Ilmoittautumiset valmistavien opintojen ryhmiin 30.11. mennessä opiston toimistoon. Jos olet jo ilmoittautunut valmistaviin opintoihin, löydät tiedon omasta Eepoksesta. 

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

TanssiopistoVinha