040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Esitystiedote, Nyky 3 Karkkila

08.11.2021 | Saana, Tiedote

Nyky 3

Nykyryhmällä on normaali tunti esitysviikolla 22.11.

Ryhmällä on lavaharjoitukset perjantaina 26.11 Karkkilasalissa klo 16 – 16.20. Tule paikalle klo 15.45. Kulkeminen tapahtuu sivuovesta, se on opastein merkitty. Lavaharjoituksen jälkeen klo 17.30 alkaa vielä yhteinen kenraaliharjoitus. Oman harjoitusvuoron jälkeen voi lähteä kotiin tai jäädä katsomaan muiden ryhmien esityksiä.

_____________________________________________________________________

Yhteinen ympäristö -esitystiedote 1.11.2021

Hei,

Tanssiopisto Vinhan tämän syksyn Yhteinen ympäristö -tanssiesitys pidetään marraskuun lopulla lauantaina 27.11. Karkkilassa. Tuntuu upealta, että näyttää siltä, että pääsemme nauttimaan esiintymisestä ja esitysten katsomisesta livenä! Tässä tärkeää tietoa esityksestä ja aikataulusta, tutustuthan tiedotteeseen huolellisesti.

Terveisin, Varpu, Sara, Saara ja koko tanssiopiston väki

OTATHAN HUOMIOON
Muistathan hyvän käsihygienian ja harjoituksiin ja esityksiin ei voi tulla sairaana tai toipilaana. Pyrimme, että esiintyvät ryhmät sekoittuvat mahdollisimman vähän. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille yli 12v. oppilaille ja vanhemmille. Seuraamme tarkasti Karkkilan kaupungin ohjeistuksia ja rajoituksia ja tiedotamme niistä tarvittaessa lähempänä lisää.

Lavaharjoitukset, Karkkilasali
Esitysviikolla ei pidetä Karkkilan toimipisteessä normaaleja tanssitunteja ellei opettaja toisin tiedota. (Tanssiakrobatia ja perhesirkus maanantaina normaalisti.) Kaikille ryhmille on varattu 20-30 min lavaharjoitusaika, jonka lisäksi aikaa on varattu lavaharjoituspäivänä esiintymisasujen vaihtamiseen ja lämmittelyyn ennen omaa lavaharjoitusaikaa.

Kenraaliharjoitus pe 26.11.2021 klo 17.30, Karkkilasali
Kenraaliharjoituspäivänä paikalla Karkkilasalissa tulee olla viimeistään klo 17.  Alle kouluikäisten ryhmät eivät osallistu kenraaliharjoitukseen, mutta he voivat halutessaan tulla seuraamaan muiden esityksiä vanhemman kanssa kenraaliharjoitukseen tai tietysti ostaa lipun toiseen esitykseen, jossa eivät itse esiinny. Kenraaliharjoitus päivänä esiintyjät saavat seurata muiden ryhmien esityksiä ryhmittäin varatuilta paikoilta salissa. Kenraaliharjoitus ei ole avoin muulle yleisölle.

Esitykset la 27.11.2021 klo 13 ja 15, Karkkilasali
Esityspaikka: Karkkilasali, Anttilankatu 2, 03600 Karkkila
Esityspäivänä paikalla tulee olla viimeistään 30 min ennen esityksen alkua. Alle kouluikäisten ryhmät esiintyvät vain toisessa esityksessä. Esiintyjät eivät valitettavasti pääse esityksen aikana katsomoon. Oppilaat ovat esityksen ajan takatiloissa opettajien ja apuvanhempien vastuulla. Esityspäivänä on hyvä varata riittävästi evästä matkaan.

Esitysten puvustus
Esitys puvustetaan Vinhan toimesta. Kenenkään oppilaan ei edellytetä ostavan esitystä varten uusia vaatteita, mutta kotoa voidaan pyytää apua puvustuksen toteutukseen. Puvustus on tarkoitus toteuttaa Yhteinen ympäristö -esityksessä teeman mukaan Vinhan pukuvarastoa hyödyntämällä ja aiempia esitysvaatteita tuunaamalla. Puvustuksessa tarvitaan myös talkooapuja. Olethan yhteydessä ryhmän omaan opettajaan, jos voit auttaa puvustuksessa tai vaikka esityksen maskeerauksessa.

Liput
Liput voi ostaa etukäteen seuraavan linkin kautta: https://liikuttajat.fi/vinha

Lippuja myydään myös ennen esityksen alkua. Suosittelemme kortti ja mobilepay- maksua esityksen lipunmyynnissä ja kahviossa.

Lisäksi lipunoston yhteydessä on mahdollisuus valita:
+3 euron ympäristömaksu
+10 euron kannatusmaksu
+20 euron kannatusmaksu

Ympäristömaksujen tuotto ohjataan lyhentämättömänä etukäteen äänestettyyn ympäristökohteeseen. Äänestys on auki 26.11.2021 asti ja vaikuttamaan pääsee äänestämällä tästä linkistä: https://forms.gle/ZnZNJAZ5uZGVzcLK9

Avuksi esityksiin?
Kaikki apu esitysjärjestelyissä on tervetullutta. Apuja kaivataan kahviossa, lipunmyynnissä ja  kahviossa myytävien tuotteiden leipomisessa. Ilmoittautua voi Saralle toimistoon (toimisto@vinha.net). Lisäksi alle kouluikäisten ryhmien kanssa takahuoneeseen tarvitaan apuvanhempia esityksen ajaksi. Ilmoittaudu apuvanhemmaksi ryhmän omalle opettajalle. Kaikki talkooapuun osallistuvat saavat vastineeksi viuhkasulkahyvityksen (-5e kevään laskusta).

Tallenne esityksistä
Tanssiesityksen kaikki taltioiminen on kielletty sekä kenraaliharjoituksessa että esityksessä. Tapahtuma tallennetaan Vinhan toimesta. Tallenteen saa omaan käyttöönsä liittymällä Vinhan yhdistyksen jäseneksi olemalla yhteydessä Saraan (toimisto@vinha.net). Esityksestä otetaan myös valokuvia, joita käytetään opiston mainonnassa. 
Jäsenmaksut vuodelle 2021: 
Henkilöjäsenyys 20 euroa, perhejäsenyys 30 euroa (ilmoita liittyvien nimet), kannatusjäsenyys 50 euroa.

Esityksellä on tapahtuma Facebookissa, ole kiinnostunut ja osallistu!
Linkki tapahtumaan: https://fb.me/e/17obo8mGy

Tervetuloa katsomaan esityksiä vanhemmat, kummit, mummit ja kaikki muut kiinnostuneet!

Muut tiedotteet:

Lohjan jazzryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Syyskausi alkaa olla lopuillaan ja joululoma lähestyy. Tässä alla Lohjan ryhmieni (jazz 1, jazz 2, jazz 3, jazz 4) loppusyksyn aikataulu: Ke 1.12 Normaali tuntiKe 8.12 Normaali tuntiKe 15.12 Normaali tunti (Tällä tunnilla korvataan aiemmin 10.11 peruttu tunti.)...

lue lisää

Torstain tanssitunnit Kuoppanummi

Hei Kuoppanummen torstain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tällä viikolla to 2.12. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean...

lue lisää

Tiistain tanssitunnit Lohja

Hei Lohjan tiistain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tänään ti 30.11. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean vuoden ajan....

lue lisää

Tiistain Vihdin ryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Vinhan syyskausi alkaa olla jo loppupuolella. Tanssistartin sekä jazzryhmän viimeinen tanssitunti on tiistaina 14.12. Korvaamme viimeisellä tunnilla aiemmin 9.11 perutun tunnin. Tunnit jatkuvat tammikuussa 11.1.2022. Mukavaa joulun odotusta! Terveisin, Saana

lue lisää

SaanaKulmala

Opettaja