040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Lokakuun oppilastiedote

06.10.2021 | Tiedote, Yleinen

Oppilastiedote
Lokakuu 2021

Tässä tiedotteessa:
Opiston hengityssuojainsuositus
Lohjan toimipisteen avajaistapahtuma la 9.10. Klo 10-14
Tervetuloa mukaan Vinhaviuhkan toimintaan
Yhteinen ympäristö -teemaviikko vko 41
Syysloma viikolla 42
Syysloman jälkeen alkavat perhesirkuskurssit
Tanssiopisto mukana Harrastamisen Suomen mallissa

Hei,

Lokakuu tuo tullessaan ruskan ja syysloman. Luontoa ja sen näkyvää muutosta, valmistautumista talveen, on hienoa seurata. Luonnon värien vaihtuminen, napakat syystuulet, maahan putkahtelevat sienet, eläinten talveen varautuminen ja yhä aiemmin saapuva hämärä inspiroivat meitä myös tanssitunneilla.

Opiston blogissa kirjoittelee tässä kuussa opettajistamme Ninni. Hän kertoo, miten hip hop valikoitui osaksi päivitettyä opetussuunnitelmaamme ja miksi urban-termi päädyttiin jättämään pois. Lisäksi Ninni avaa sitä, miten nämä muutokset ovat vaikuttaneet hänen työhönsä ja ajatteluunsa tanssinopettajana.

Kaunista kuukautta kaikille,

Terveisin,

Saara ja koko tanssiopiston väki

Opiston hengityssuojainsuositus
Opisto suosittelee yli 12-vuotiaita käyttämään hengityssuojainta aiemman ohjeistuksen mukaan. Odotamme Uudenmaan kuntien ja HUS:in linjausta harrastustoiminnan osalta.

Tanssiopisto Vinha noudattaa alueellisia ohjeistuksia hengityssuojainsuosituksissa.
Ohjeistukset, Karkkila ja Vihti
Ohjeistukset, Lohja

Lohjan toimipisteen avajaistapahtuma la 9.10. Klo 10-14
Lohjan toimipisteen avajaisia vietetään tulevana lauantaina. Tapahtumassa on toimintaa ulkona ja sisällä, temppurata pienille osallistujille, maksuttomia kokeilutunteja, kahvi- ja mehutarjoilua, ilmapalloja sekä tanssivaatepiste. Tervetuloa!

  • Maksuttomat kokeilutunnit salissa 1:

10.00 Alle kouluikäiset, 3-6-vuotiaat
10.30 Jazztanssi, yli 9-vuotiaat ja aikuiset
11.00 Baletti, yli 9-vuotiaat ja aikuiset
11.30 Tanssistartti, 7-8-vuotiaat
12.00 Hip hop, yli 9-vuotiaat ja aikuiset
12.30 Nykytanssi, yli 9-vuotiaat ja aikuiset

Tule ja tuo kaverikin!

  • Tanssivaatepiste

Tuo, vie tai vaihda maksutta! Otamme tanssivaatepisteelle vastaan käyttökelpoista tavaraa. Itselle hyödytön tavara voi olla tarpeellinen jollekulle toiselle. Tanssivaatepisteitä tullaan pitämään läpi lukuvuoden opiston tapahtumissa.

Mikäli tarvitset apuja Facebookin tanssivaatekirppiksen tavaroiden toimituksessa, niin autamme mielellämme. Laitetaan tavarat yhdessä kiertoon!

  • Kepparirata

Tapahtumapäivään voi napata matkaan myös oman kepparin, sillä pihalle rakentuu kepparirata. Tervetuloa hyppämään yli esteiden!

Avajaistapahtuma löytyy Facebookista TÄÄLTÄ.

Tervetuloa mukaan Vinhaviuhkan toimintaan
Tanssiopiston Vinhaviuhkaan voi ilmoittautua lukuvuosittain oppilasilmoittautumisen yhteydessä. Viuhka on sähköpostilista, jonka kautta on mahdollisuus tulla mukaan erilaisiin talkootehtäviin. Vinhaviuhkalaisena on mahdollisuus kerätä viiden euron arvoisia aineettomia sulkia, jotka hyvitetään seuraavan lukukauden lukukausimaksussa.

Nyt, kun tapahtumia ja esiintymisiä aletaan järjestämään entiseen tapaan, aktivoituu myös viuhkatoiminta. On ollut mukava kuulla, että tätä on odotettu! Viuhkalaisten kannattaa seurata sähköpostia, sillä lähetämme lähiaikoina viestiä tulevista tehtävistä. Muun muassa Karkkilan syysesityksiin 27.11. kaivataan kahvio- ja leipomisapuja ja ompelutaitoisia kaipaillaan avuksi esitys- ja jouluvaatteiden tuunaamiseen.

Vinhaviuhkaa koordinoi opiston toimistolta Sara toimisto@vinha.net

Yhteinen ympäristö -teemaviikko vko 41
Ensi viikolla opistolla vietetään teemaviikkoa. Tanssitunneilla tutustutaan ja syvennytään yhteisen ympäristön teemaan ikä- ja taitotasoisesti tanssin lomassa opettajien valitsemilla tavoilla. Osalla lasten tunneista myös pehmokaverit saavat tulla matkaan tanssimaan ja pohtimaan teemaviikon asioita.

Osalla vanhempien oppilaiden tunneilla tanssituntiympäristö avataan myös oppilaiden ystäville. Ryhmät ovat valikoituneet tila- ja kokorajoitusten mukaan. Näitä ryhmiä, joihin on mahdollista ensi viikolla tuoda mukanaan pehmokaveri tai oikea ystävä, ovat omat opettajat tiedottaneet erikseen.

Syysloma viikolla 42
Syyslomaa vietetään viikolla 42. Syyslomaviikolla ei pidetä tanssitunteja, ellei oma opettaja ole tiedottanut toisin.

Syysloman jälkeen alkavat perhesirkuskurssit
Syysloman jälkeen kuuden kerran perhesirkuskurssit alkavat Karkkilassa ja Vihdin kirkonkylällä. Perhesirkustunnit ovat tarkoitettu 3-6-vuotiaille yhdessä oman aikuisen kanssa.

Vihdin syksyn perhesirkuskurssi on täynnä, mutta kevään jaksolla on vielä tilaa. Kannattaa varata oma kurssipaikka pikimmiten siis! Karkkilassa on tilaa sekä syksyn että kevään jaksolla. Lohjalla perhesirkustunnit alkavat kevätkaudella. Opettajana tunneilla toimii sirkustaiteilija Heidi Miikki.

SYKSY
Karkkilassa maanantaisin 25.10.-29.11. klo 17.30-18.30.
Vihdissä lauantaisin 30.10.-11.12. klo 11.15-12.15

KEVÄT
Karkkilassa maanantaisin 10.1.-14.2. klo 17.30-18.30
Vihdissä lauantaisin 15.1.-19.2. klo 11.15-12.15
Lohjalla perjantaisin 14.1.-18.2. klo 17.30-18.30

Ilmoittautuminen osoitteessa https://vinha.eepos.fi/#/forms/17 tai toimisto@vinha.net
Hinta 57 euroa / aikuinen-lapsi-pari
Vinhan oppilaille 51 euroa / aikuinen-lapsi-pari

Tanssiopisto mukana Harrastamisen Suomen mallissa
Tanssiopisto on mukana Harrastamisen Suomen mallin hankkeessa kaikissa toimialueensa kunnissa Vihdissä, Lohjalla ja Karkkilassa. Mallin päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa kerhotoiminnan avulla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö. Osassa Vinhan kerhoryhmistä on vielä tilaa, ja paikkoja voi tiedustella suoraan kunnista. Tällä hetkellä kouluilla toimivat tanssikerhot löytyvät opiston nettisivuilta TÄÄLLÄ.

Muut tiedotteet:

Syyskuun oppilastiedote

OppilastiedoteSyyskuu 2021 Tässä tiedotteessa:Nappaa kaveri mukaan tunnille!Kepparitanssipäivä su 3.10. Klo 10-19 KarkkilassaLohjan toimipisteen avajaistapahtuma siirtyy la 9.10. Klo 10-14Syksyn täydentävien opintojen kurssit alkamassaTanssivaatekirppiskansiot...

lue lisää

Alkutiedote, Tanssistartti 1-2 Vihti

Alkutiedote, torstain ryhmät Vihdin kk. Heippa oppilaat ja vanhemmat! Starttasimme viime viikolla Vinhan syyskauden tanssitunnit vauhdikkaasti ja odotan  nyt innolla tätä alkavaa lukuvuotta uusien tanssioppilaiden parissa! Olen Jonna Junnila, joulukuussa Turun...

lue lisää

Alkutiedote, Jonnan tiistain ryhmät Nummela

Heippa oppilaat ja vanhemmat! Vinhan syyslukukausi starttasi jo viime viikolla ja nyt 17.8. pääsemme vihdoin aloittamaan tiistain tanssitunnit! Olen Jonna Junnila, joulukuussa Turun ammattikorkeakoulusta valmistuva 27-vuotias tanssinopettaja. Aloitan uutena opettajana...

lue lisää

Alkutiedote: Torstain Nummelan ryhmät

Hei tanssijat ja vanhemmat! Tanssiopisto Vinhan tanssitunnit pyörähtävät torstain Nummelan ryhmien osalta huomenna käyntiin ja on ihanaa päästä tanssimaan kesätauon jälkeen. Tanssitunnit pidetään Kuoppanummen koulukeskuksessa (Kuoppanummentie 18, Nummela). Sisään...

lue lisää

TanssiopistoVinha