040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote, Vernan keskiviikon ryhmät (Nyky 2, Perhetanssi, Jazz aikuiset Lohja)

17.08.2021 | Tiedote, Verna

ALKUTIEDOTE

 Hei oppilaat ja vanhemmat!

 Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhan tanssivuosi meidänkin osalta tällä viikolla käynnistyy. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä sekä tietoa minusta.

Tanssitunnit keskiviikkona Lohjalla
Klo 17-18.15                    Nyky 2
Klo 18.15-19                     Perhetanssi
Klo 19-20.15                     Jazz aikuiset

Lukukauden kulku
Ke 18.8.       Syyslukukauden ensimmäinen kerta
Ke 20.10.    Syysloma, ei tanssitunteja!
Pe 12.11.    Korvauskerta, korvaamme viikon 32 opetuskerrat
Ke 8.12.       Syyslukukauden viimeinen kerta

Ke 12.1.       Kevätlukukauden ensimmäinen kerta

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:

  • Tulethan tunneille ajoissa.
  • Muista käydä/tai käyttää oppilas vessassa ja pestä kädet ennen tunnin alkua.
  • Alle kouluikäisten tunneilla ei tarvita juomapulloa.

 

Minusta
Olen valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta kesäkuussa ja toiminkin opettajuuteni ohella tanssitaiteilijana. Aloitan nyt Vinhassa uutena opettajana ja odotan innolla kohtaamisia oppilaiden kanssa. Tänä lukuvuonna opetan nyky-, jazz- ja perhetanssia keskiviikkoisin Lohjalla. Syyskuun puolessa välissä aloitan myös Karkkilassa torstain ryhmien kanssa. Innokkaana odotan tanssin hetkiä oppilaiden kanssa!

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää ilmenee! Ilmoitathan sähköpostilla tai tekstiviestillä, jos joudut olemaan pois tunnilta. Seuraan keskiviikkoisin sähköpostiani sekä olen puhelimeni ääressä.

Nähdään pian!

 Odottavin tanssiterveisin,

Verna

Puh. 040 132 0175 (ke)
 verna@vinha.net

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

TanssiopistoVinha