040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote, Vernan keskiviikon ryhmät (Nyky 2, Perhetanssi, Jazz aikuiset Lohja)

17.08.2021 | Tiedote, Verna

ALKUTIEDOTE

 Hei oppilaat ja vanhemmat!

 Tervetuloa tanssimaan, kun Vinhan tanssivuosi meidänkin osalta tällä viikolla käynnistyy. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä sekä tietoa minusta.

Tanssitunnit keskiviikkona Lohjalla
Klo 17-18.15                    Nyky 2
Klo 18.15-19                     Perhetanssi
Klo 19-20.15                     Jazz aikuiset

Lukukauden kulku
Ke 18.8.       Syyslukukauden ensimmäinen kerta
Ke 20.10.    Syysloma, ei tanssitunteja!
Pe 12.11.    Korvauskerta, korvaamme viikon 32 opetuskerrat
Ke 8.12.       Syyslukukauden viimeinen kerta

Ke 12.1.       Kevätlukukauden ensimmäinen kerta

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:

  • Tulethan tunneille ajoissa.
  • Muista käydä/tai käyttää oppilas vessassa ja pestä kädet ennen tunnin alkua.
  • Alle kouluikäisten tunneilla ei tarvita juomapulloa.

 

Minusta
Olen valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta kesäkuussa ja toiminkin opettajuuteni ohella tanssitaiteilijana. Aloitan nyt Vinhassa uutena opettajana ja odotan innolla kohtaamisia oppilaiden kanssa. Tänä lukuvuonna opetan nyky-, jazz- ja perhetanssia keskiviikkoisin Lohjalla. Syyskuun puolessa välissä aloitan myös Karkkilassa torstain ryhmien kanssa. Innokkaana odotan tanssin hetkiä oppilaiden kanssa!

Ollaan yhteydessä, jos jotain kysyttävää tai epäselvää ilmenee! Ilmoitathan sähköpostilla tai tekstiviestillä, jos joudut olemaan pois tunnilta. Seuraan keskiviikkoisin sähköpostiani sekä olen puhelimeni ääressä.

Nähdään pian!

 Odottavin tanssiterveisin,

Verna

Puh. 040 132 0175 (ke)
 verna@vinha.net

Muut tiedotteet:

Lokakuun oppilastiedote

OppilastiedoteLokakuu 2021 Tässä tiedotteessa:Opiston hengityssuojainsuositusLohjan toimipisteen avajaistapahtuma la 9.10. Klo 10-14Tervetuloa mukaan Vinhaviuhkan toimintaanYhteinen ympäristö -teemaviikko vko 41Syysloma viikolla 42Syysloman jälkeen alkavat...

lue lisää

Syyskuun oppilastiedote

OppilastiedoteSyyskuu 2021 Tässä tiedotteessa:Nappaa kaveri mukaan tunnille!Kepparitanssipäivä su 3.10. Klo 10-19 KarkkilassaLohjan toimipisteen avajaistapahtuma siirtyy la 9.10. Klo 10-14Syksyn täydentävien opintojen kurssit alkamassaTanssivaatekirppiskansiot...

lue lisää

Alkutiedote, Tanssistartti 1-2 Vihti

Alkutiedote, torstain ryhmät Vihdin kk. Heippa oppilaat ja vanhemmat! Starttasimme viime viikolla Vinhan syyskauden tanssitunnit vauhdikkaasti ja odotan  nyt innolla tätä alkavaa lukuvuotta uusien tanssioppilaiden parissa! Olen Jonna Junnila, joulukuussa Turun...

lue lisää

Alkutiedote, Jonnan tiistain ryhmät Nummela

Heippa oppilaat ja vanhemmat! Vinhan syyslukukausi starttasi jo viime viikolla ja nyt 17.8. pääsemme vihdoin aloittamaan tiistain tanssitunnit! Olen Jonna Junnila, joulukuussa Turun ammattikorkeakoulusta valmistuva 27-vuotias tanssinopettaja. Aloitan uutena opettajana...

lue lisää

Alkutiedote: Torstain Nummelan ryhmät

Hei tanssijat ja vanhemmat! Tanssiopisto Vinhan tanssitunnit pyörähtävät torstain Nummelan ryhmien osalta huomenna käyntiin ja on ihanaa päästä tanssimaan kesätauon jälkeen. Tanssitunnit pidetään Kuoppanummen koulukeskuksessa (Kuoppanummentie 18, Nummela). Sisään...

lue lisää

TanssiopistoVinha