040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Torstain Nummelan ryhmät

13.08.2021 | Tiedote, Varpu

Hei tanssijat ja vanhemmat!

Tanssiopisto Vinhan tanssitunnit pyörähtävät torstain Nummelan ryhmien osalta huomenna käyntiin ja on ihanaa päästä tanssimaan kesätauon jälkeen.

Tanssitunnit pidetään Kuoppanummen koulukeskuksessa (Kuoppanummentie 18, Nummela). Sisään tanssimaan tullaan jäähallin puoleisilta ulko-ovilta ja sisällä rappuset vasemmalle ylös. Pukutilat on jaettu ryhmittäin. Ulko-ovi on lukossa ja tulen avaamaan oven viisi minuuttia ennen ensimmäisen tunnin alkua. Tanssi 3v.- Ja Tanssi 4v. -ryhmistä tarvittaisiin tanssitunnin ajaksi yhden vanhemman apua seuraavan ryhmän sisään päästämiseksi. Olethan yhteydessä, jos voisit auttaa.

Tanssiaikataulu torstai Nummela:
klo 17-17.30 Taaperot
klo 17.30-18 Tanssi 3v.
klo 18-18.45 Tanssi 4v.
klo 19-20 Tanssistartti 2

Syyslukukauden aikataulu:

To 12.8. Syyslukukauden ensimmäiset tanssitunnit
To 21.10. Ei tanssituntia, syysloma
To 9.12. Syyslukukauden viimeiset tunnit

To 13.1. Kevätlukukauden ensimmäiset tunnit

Tanssiopisto Vinhan ryhmät esiintyvät kerran lukuvuodessa ja Nummelan ryhmien esitymisvuoro on keväällä.

Muistutukseksi:
– Tunneilla tanssitaan paljain jaloin ja juhlamekot eivät houkutuksista huolimatta sovi tanssivaatteiksi.
– Muistathan käyttää oppilaan vessassa ennen tuntien alkua ja pestä myös kädet.
– Alle kouluikäisten tunneilla ei tarvita vesipulloa.
– Ilmoitathan, jos oppilas ei voi käyttää käsien desifiointiainetta.
– Yli 12 vuotiaille suositellaan hengityssuojaimen käyttöä opiston yleisissä tiloissa liikuttaessa ja tanssitunneilla. (Käytän myös itse maskia opettaessani.)

Olen valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion Musiikki- ja Tanssiakatemista yli kymmenen vuotta sitten pääaineenani tanssikasvatus. Vinhassa olen opettanut tanssia vuodesta 2009 ja toiminut Vinhan apulaisrehtorina 2011 lähtien. Tänä lukuvuonna opetan tanssia tiistaisin Lohjalla ja torstaisin Nummelassa.

Ollaan yhteydessä, jos on jotain kysyttävää tai ihmeteltävää tanssitunteja koskien. Ilmoitathan sähköpostilla tai tekstiviestillä, jos oppilas joutuu olemaan pois tanssitunneilta.

Tervetuloa tanssimaan ja nähdään!

Terv. Varpu

p. 0400 244 916
varpu@vinha.net

Muut tiedotteet:

Lokakuun oppilastiedote

OppilastiedoteLokakuu 2021 Tässä tiedotteessa:Opiston hengityssuojainsuositusLohjan toimipisteen avajaistapahtuma la 9.10. Klo 10-14Tervetuloa mukaan Vinhaviuhkan toimintaanYhteinen ympäristö -teemaviikko vko 41Syysloma viikolla 42Syysloman jälkeen alkavat...

lue lisää

Syyskuun oppilastiedote

OppilastiedoteSyyskuu 2021 Tässä tiedotteessa:Nappaa kaveri mukaan tunnille!Kepparitanssipäivä su 3.10. Klo 10-19 KarkkilassaLohjan toimipisteen avajaistapahtuma siirtyy la 9.10. Klo 10-14Syksyn täydentävien opintojen kurssit alkamassaTanssivaatekirppiskansiot...

lue lisää

Alkutiedote, Tanssistartti 1-2 Vihti

Alkutiedote, torstain ryhmät Vihdin kk. Heippa oppilaat ja vanhemmat! Starttasimme viime viikolla Vinhan syyskauden tanssitunnit vauhdikkaasti ja odotan  nyt innolla tätä alkavaa lukuvuotta uusien tanssioppilaiden parissa! Olen Jonna Junnila, joulukuussa Turun...

lue lisää

Alkutiedote, Jonnan tiistain ryhmät Nummela

Heippa oppilaat ja vanhemmat! Vinhan syyslukukausi starttasi jo viime viikolla ja nyt 17.8. pääsemme vihdoin aloittamaan tiistain tanssitunnit! Olen Jonna Junnila, joulukuussa Turun ammattikorkeakoulusta valmistuva 27-vuotias tanssinopettaja. Aloitan uutena opettajana...

lue lisää

VarpuAsiala

Apulaisrehtori