040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Tiistain Ninnin ryhmien alkutiedote (Hip hop 1, Hip hop 2, Hip hop 3)

11.08.2021 | Ninni, Tiedote

Hei oppilaat ja vanhemmat!

Tervetuloa tanssimaan, nyt kun Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta.

Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja kasvatustieteen maisteriksi, luokanopettajaksi, Itä-Suomen yliopistosta 2021. Olen käynyt myös Västra Nyland folkhögskolan Karjaalla ja alunperin olen Lohjalta. Vinhassa olen opettanut vuodesta 2018 asti pääosin katulajeja sekä lisäksi tanssistarttia, nykytanssia ja esitysryhmää. Tänä lukuvuonna opetan maanantaista torstaihin hip hoppia ja lisäksi minulla on yksi tanssistartti Karkkilassa sekä TOP-tunteja. Odotan innolla tanssituntien alkua ja kaikkien oppilaiden tapaamista.


Tanssitunnit pidetään tiistaisin salissa 1 ilmoitetun aikataulun mukaan.

Viikolla 42 on syysloma, eli tanssituntia ei pidetä 19.10.

Karkkilan esitys 27.11. Karkkilasalissa

Lohjan ryhmien esitys on pääosin vasta keväällä, mutta Karkkilan ryhmien esitystä kannattaa tulla katsomaan.

Viikko (50) 

Syyslukukauden viimeiset tunnit pidetään viimeistään viikolla 50, eli 14.12. Tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti syksyn viimeisen tunnin ajankohdan.

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:

  • Lue koronaohjeistus yhteisestä tiedotteesta
  • Tulethan tunneille ajoissa
  • Ota oma valmiiksi täytetty vesipullo mukaan
  • Tule tunnille rennoissa, mukavissa vaatteissa joissa sinun on hyvä liikkua
  • Suosittelen sisäkenkiä, myös sukat tai paljaat jalat käyvät
  • Ilmoita whatsappilla, sähköpostilla tai tekstiviestillä poissaolosta

Ollaan yhteydessä, jos on jotain kysyttävää tai epäselvää! 

Nähdään tunneilla!

Tanssiterveisin:

Ninni Tuovila 

ninni@vinha.net

+358400201353

Muut tiedotteet:

Lokakuun oppilastiedote

OppilastiedoteLokakuu 2021 Tässä tiedotteessa:Opiston hengityssuojainsuositusLohjan toimipisteen avajaistapahtuma la 9.10. Klo 10-14Tervetuloa mukaan Vinhaviuhkan toimintaanYhteinen ympäristö -teemaviikko vko 41Syysloma viikolla 42Syysloman jälkeen alkavat...

lue lisää

Syyskuun oppilastiedote

OppilastiedoteSyyskuu 2021 Tässä tiedotteessa:Nappaa kaveri mukaan tunnille!Kepparitanssipäivä su 3.10. Klo 10-19 KarkkilassaLohjan toimipisteen avajaistapahtuma siirtyy la 9.10. Klo 10-14Syksyn täydentävien opintojen kurssit alkamassaTanssivaatekirppiskansiot...

lue lisää

Alkutiedote, Tanssistartti 1-2 Vihti

Alkutiedote, torstain ryhmät Vihdin kk. Heippa oppilaat ja vanhemmat! Starttasimme viime viikolla Vinhan syyskauden tanssitunnit vauhdikkaasti ja odotan  nyt innolla tätä alkavaa lukuvuotta uusien tanssioppilaiden parissa! Olen Jonna Junnila, joulukuussa Turun...

lue lisää

Alkutiedote, Jonnan tiistain ryhmät Nummela

Heippa oppilaat ja vanhemmat! Vinhan syyslukukausi starttasi jo viime viikolla ja nyt 17.8. pääsemme vihdoin aloittamaan tiistain tanssitunnit! Olen Jonna Junnila, joulukuussa Turun ammattikorkeakoulusta valmistuva 27-vuotias tanssinopettaja. Aloitan uutena opettajana...

lue lisää

NinniTuovila

Opettaja