040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote: Torstain hip hop- ryhmät, Karkkila

11.08.2021 | Ninni, Tiedote

Hei oppilaat ja vanhemmat!

 

Tervetuloa tanssimaan, nyt kun Vinhan tanssivuosi pyörähtää käyntiin. Tässä tietoa lukuvuoden aikataulusta, muutamista tanssitunteja koskevista käytännöistä ja tietoa minusta.

 

Olen valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta 2017 ja kasvatustieteen maisteriksi, luokanopettajaksi, Itä-Suomen yliopistosta 2021. Vinhassa olen opettanut vuodesta 2018 asti pääosin katulajeja sekä lisäksi tanssistarttia, nykytanssia ja esitysryhmää. Tänä lukuvuonna opetan maanantaista torstaihin hip hoppia ja lisäksi minulla on yksi tanssistartti Karkkilassa sekä TOP-tunteja. Odotan innolla tanssituntien alkua ja kaikkien oppilaiden tapaamista.

Tanssitunnit pidetään torstaisin Nyhkälässä ilmoitetun aikataulun mukaan. Ryhmät tanssivat salissa 1 ja pesevät kädet vessoissa ja odottavat tunnin alkua aulassa.

 

Viikolla 42 on syysloma, eli tanssituntia ei pidetä 21.10.

 

Karkkilan esitys 27.11. Karkkilasalissa

Pääosin kaikki Karkkilan ryhmät esiintyvät syksyllä ja Lohjan sekä Vihdin ryhmät keväällä. Esitys järjestetään 27.11. Karkkilasalissa ja sitä ennen viikolla pidetään harjoituksia. Lisää tietoa esitykseen liittyen lähetän ryhmäkohtaisesti lähempänä.

 

Viikko (50) 

Syyslukukauden viimeiset tunnit pidetään viimeistään viikolla 50, eli 16.12. Tiedotan lähempänä ryhmäkohtaisesti syksyn viimeisen tunnin ajankohdan.

 

Muutama käytännön asia, jotka on hyvä muistaa:

 

  • Lue koronaohjeistus yhteisestä tiedotteesta
  • Tulethan tunneille ajoissa
  • Ota oma valmiiksi täytetty vesipullo mukaan
  • Tule tunnille rennoissa, mukavissa vaatteissa joissa sinun on hyvä liikkua
  • Suosittelen sisäkenkiä, myös sukat tai paljaat jalat käyvät
  • Ilmoita whatsappilla, sähköpostilla tai tekstiviestillä poissaolosta

 

 

Ollaan yhteydessä, jos on jotain kysyttävää tai epäselvää! 

Nähdään tunneilla!

 

Tanssiterveisin:

Ninni Tuovila 

ninni@vinha.net

+358400201353

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

NinniTuovila

Opettaja