040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote, Marin keskiviikon ryhmät Karkkila (Taaperotanssi, Tanssi 3-v., Tanssi 4-v., Esitysryhmä)

11.08.2021 | Mari, Tiedote

Heippa keskiviikon tanssijat ja vanhemmat!

Uusi tanssivuosi Vinhassa alkaa! Tässä tiedotteessa on tärkeää asiaa lukukauden aikatauluista ja tanssituntien käytännöistä.

Minä olen opettanut Vinhassa jo ihan tanssiopiston alkumetreiltä syksystä 2006 alkaen. Alun perin olen itsekin Vinhan edeltäjän Karkin tanssikoulun kasvatteja ja vuosien varrella ehtinyt tanssia ja opettaa monia lajeja. Lähinnä sydäntäni on kuitenkin nykytanssi ja tanssi-improvisaatio, ja erityisen mielelläni opetan kaikkein pienimpiä tanssijanalkuja.

Innolla jo odotankin tanssitunteja kanssanne – hienoa, että pääsemme aloittamaan syksyn tanssisalissa ja saamme nauttia tanssin ilosta ja läsnäolosta yhdessä!

Tunnit keskiviikkoisin Nyhkälän sali 1:ssa (lähempänä eteisaulaa oleva tanssisali):
klo 17.00 – 17.30 Taaperot
klo 17.30 – 18.00 Tanssi 3-v.
klo 18.00 – 18.45 Tanssi 4-v.
klo 19.00 – 20.15 Esitysryhmä

Nyhkälään voi saapua aikaisintaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Salin 1 oppilaiden odotustilana on koulun eteisaula. Pesettehän kädet huolellisesti heti saavuttuanne ja myös tanssitunnin jälkeen. Tunneilla käytetään käsidesiä aina tarvittaessa. Tutustuttehan tarkasti opiston yleiseen koronaohjeistukseen.

Alle kouluikäisten ryhmissä etenkin ensimmäisinä viikkoina saattajien on hyvä pysytellä Nyhkälän läheisyydessä tanssitunnin ajan. Olisi hienoa, jos yksi huoltaja voi jäädä tanssitunnin ajaksi eteiseen odottamaan, mikäli oppilaiden täytyy käydä vessassa kesken tunnin. Jutellaan tästä lisää kun tavataan! 🙂

Tanssivuoden aikatauluista:

ke 11.8. Syyslukukauden ensimmäiset tanssitunnit
ke 20.10. Syysloma, ei tanssituntia
la 27.11. Esitys Karkkilasalissa (4-vuotiaat ja esitysryhmä, mahdollisesti myös 3-vuotiaat ja taaperot)
ke 8.12. Syksyn viimeiset tunnit
ke 12.1. Kevätlukukausi alkaa

Olen valitettavasti elo-syyskuun taitteessa muutaman viikon mittaisen jakson poissa töistä, jolloin sijaisenani toimii Ville Nylén. Tiedotan teitä myöhemmin tarkemmasta ajankohdasta.

Esitysryhmän syksyn suunnitelmia pohdimme yhdessä ryhmän kanssa ja koronatilannetta silmällä pitäen.

Muutamia käytännön asioita:

Tunneilla tanssitaan paljain jaloin.

Tanssiasun on hyvä olla joustava, mukava ja siinä pitää olla helppo liikkua. Ihanimmat röyhelömekot voivat olla tanssitunnilla jopa vaarallisia – pidetään siis helmat ja rimpsut maltillisina! 🙂

Hiukset on hyvä laittaa kiinni ja korut jättää kotiin.

Alle kouluikäisten tunneilla ei tarvita juomapulloa. Jos vesipullon haluaa ottaa mukaan, sen tulee olla sellainen, jonka lapsi saa itse avattua.

Muistakaa käsipesujen lisäksi vessakäynti ennen tunnin alkua.

Tunnille ei saa tulla sairaana. Ilmoitathan poissaolosta aina minulle tekstiviestillä, whatsappilla tai sähköpostilla. Toivottavasti olette aina rohkeasti yhteydessä, jos tanssitunteihin liittyen herää mitä tahansa kysymyksiä tai ajatuksia. 🙂

Iloisia tanssihetkiä toivottaen,

Mari Rautiainen
mari@vinha.net
puh. 0400 599 490 (keskiviikkoisin)

Muut tiedotteet:

Lohjan jazzryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Syyskausi alkaa olla lopuillaan ja joululoma lähestyy. Tässä alla Lohjan ryhmieni (jazz 1, jazz 2, jazz 3, jazz 4) loppusyksyn aikataulu: Ke 1.12 Normaali tuntiKe 8.12 Normaali tuntiKe 15.12 Normaali tunti (Tällä tunnilla korvataan aiemmin 10.11 peruttu tunti.)...

lue lisää

Torstain tanssitunnit Kuoppanummi

Hei Kuoppanummen torstain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tällä viikolla to 2.12. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean...

lue lisää

Tiistain tanssitunnit Lohja

Hei Lohjan tiistain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tänään ti 30.11. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean vuoden ajan....

lue lisää

Tiistain Vihdin ryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Vinhan syyskausi alkaa olla jo loppupuolella. Tanssistartin sekä jazzryhmän viimeinen tanssitunti on tiistaina 14.12. Korvaamme viimeisellä tunnilla aiemmin 9.11 perutun tunnin. Tunnit jatkuvat tammikuussa 11.1.2022. Mukavaa joulun odotusta! Terveisin, Saana

lue lisää

MariRautiainen

Opettaja