040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote, Ainon torstain ryhmät Karkkila

11.08.2021 | Aino, Tiedote

Tervetuloa aloittamaan uutta kautta kanssamme Tanssiopisto Vinhaan!

Tässä tiedotteessa lyhyesti kauden aikatauluja ja muuta tärkeää informaatiota sekä hiukan tietoa minusta. Luettehan tämän sekä toimistolta teille lähetetyn tanssiopiston yleisen kauden aloitustiedotteen huolella!

Minusta

Monien oppilaiden kanssa olemmekin jo tuttuja, mutta erityisesti uusille oppilaille lämpimästi tervetuloa tunneilleni! Nimeni on Aino Purhonen ja toiminut tanssinopettajana Vinhalla vuodesta 2019. Olen valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta pääaineenani tanssijantaide. Tunneillani tanssia lähestytään yhdessä tutkien, kokeillen, kysyen ja oivaltaen. Työskentelemme sekä tanssiteknisten että luovien oman liikkeen harjoitusten kautta, pyrkien tarjoamaan jokaiselle paikan kokea tanssin lumo omista tarpeistaan ja lähtökohdistaan käsin. Keskusteleva, kannustava ja heittäytyvä oppimissympäristö on opetukseni peruspilareita.

Tällä kaudella erityistä on se, että olen jäämässä äitiyslomalle 19.9. Loppukauden kasvattelen ensin vatsaa ja sitten vauvaa ja palaan töihin ensi kaudelle. Sillä välin pääsette nauttimaan Verna Nordlundin lempeästä ja luovasta opetuksesta. 

Aikatauluista

Tapaamme aina torstaisin Nyhkälän koululla salissa 2 (perimmäinen sali) seuraavan aikataulun mukaisesti:

klo 16.30-17.45 Jazz 2

klo 17.45-19.00 Nyky 2

klo 19.00-20.15 Nyky aikuiset

Tanssiopiston tiloihin voi saapua aikaisintaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Odotustilamme on suoraan salien edessä olevassa aulassa. Pesethän kätesi heti saavuttuasi sekä tunnin jälkeen.Pukutilat eivät ole käytössä. Ryhmien vaihdon yhteydessä otamme ensin alkavan ryhmän sisään ja päästämme sitten lopettaneen ryhmän ulos. Näin vältämme ruuhkatilanteita aulassa.

Olette saaneet aiemmin tanssiopiston yleiset koronaohjeet, tutustukaa niihin huolellisesti!

Kauden tärkeitä päivämääriä

12.8. Kausi alkaa!

16.9. Viimeinen opetuskerta kanssani

23.9. Verna Nordlund aloittaa 

21.10. Syyslomaviikko, EI opetusta!

27.11. Syysnäytökset Karkkila-salissa

9.12. Kauden viimeinen opetuskerta

Koska syysnäytökset järjestetään tänä vuonna Karkkilassa, ryhmämme tulee esiintymään siellä. Verna palaa esitysasioihin kanssanne tarkemmin, mutta voitte nyt jo laittaa päivämäärän kalenteriinne!

Käytännön asioita

Seuraamme aktiivisesti kehittyvää koronatilannetta ja mukautamme toimintaamme tarvittaessa. Tunneilla suositellaan kasvomaskin käyttöä ja pidetään parhaimman mukaan huolta turvaväleistä. 

Poissaoloista

Tunnille ei voi saapua sairaana! Ilmoitathan poissaolostasi minulle tekstiviestitse tai whatsappilla. Yhteystietoni löytyvät tämän viestin lopusta. Valitettavasti poissaoloja ei ryhmien sekoittumisen välttämiseksi voi tällä hetkellä korvata opiston muussa opetuksessa.

Viestinnästä

Olen tavoitettavissa opetuspäivänäni torstaina sähköpostitse ja puhelimitse. Laskutukseen, ilmoittautumiseen tai oppilaspaikan perumiseen liittyvissä kysymyksissä palvelee parhaiten opistosihteerimme Sara (toimisto@vinha.net tai puh. 040 588 9847).

Tässäpä tärkeimmät! Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla heräsi jotakin kysyttävää! Muussa tapauksessa: Tavataan tanssien torstaina!

Tanssiterkuin, Aino

aino@vinha.net

puh. 040 1929 420

Muut tiedotteet:

Lohjan jazzryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Syyskausi alkaa olla lopuillaan ja joululoma lähestyy. Tässä alla Lohjan ryhmieni (jazz 1, jazz 2, jazz 3, jazz 4) loppusyksyn aikataulu: Ke 1.12 Normaali tuntiKe 8.12 Normaali tuntiKe 15.12 Normaali tunti (Tällä tunnilla korvataan aiemmin 10.11 peruttu tunti.)...

lue lisää

Torstain tanssitunnit Kuoppanummi

Hei Kuoppanummen torstain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tällä viikolla to 2.12. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean...

lue lisää

Tiistain tanssitunnit Lohja

Hei Lohjan tiistain oppilaat ja vanhemmat! Valitettavasti joudun olemaan vielä tämänkin viikon pois tanssiopetöistä. Tänään ti 30.11. tanssitunnit pidetään kuitenkin normaalisti ja tunneilla on sijaisena Ville​n Nylen, joka on työskennellyt Vinhassa usean vuoden ajan....

lue lisää

Tiistain Vihdin ryhmien loppusyksyn aikataulu

Hei! Vinhan syyskausi alkaa olla jo loppupuolella. Tanssistartin sekä jazzryhmän viimeinen tanssitunti on tiistaina 14.12. Korvaamme viimeisellä tunnilla aiemmin 9.11 perutun tunnin. Tunnit jatkuvat tammikuussa 11.1.2022. Mukavaa joulun odotusta! Terveisin, Saana

lue lisää

AinoPurhonen

Opettaja