040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Alkutiedote, Aikuisbaletti Lohja

11.08.2021 | Laura, Tiedote

Tervetuloa balettitunneille!

Olen Laura Aaltonen, uusi balettiopettajanne. Tanssitaipaleeni on ollut monipolvinen, ja baletti liittyi tanssiperheeseeni 13 vuotta sitten vieden sydämeni. Johtuen jazz ja modernista taustastani, voimme yhdessä lähteä hieman leikittelemään tekniikoilla niin halutessanne. Tunnit alkavat 12.8. klo 18.00 Karnaistenkatu 40 salissa 1. Näytös on Lohjalla Laurentiussalissa keväällä.

Vinhan toimistolta tulleessa alkutiedotteessa näkyvät kaikki koronaohjeet ja saleihinkulkuohjeet, luethan ne tarkasti.

Tapaamisiin torstaina
Laura Aaltonen

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

LauraAaltonen

Opettaja