040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Kauden aloitustiedote, syksy 2021 (maanantain Saaran ryhmät)

07.08.2021 | Saara, Tiedote

Kauden aloitustiedote, syksy 2021

Maanantai, Lohja, sali 2
Tanssi 4-vuotiaat
Tanssi 5-vuotiaat
Tanssistartti
Nykytanssi, aikuiset

Hei kaikki tanssijat ja vanhemmat,

Vinhan lukuvuosi alkaa ja on mukavaa päästä tanssimaan jälleen kesän jälkeen! 

Maanantain ryhmien osalta syyslukukausi on seuraavanlainen:

Ma 9.8. Tanssitunnit alkavat

Ma 18.10. Syysloma, ei tanssitunteja

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä, ei tanssitunteja

Ma 13.12. Syyslukukauden viimeiset tanssitunnit

Ma 10.1. Kevätlukukauden tanssitunnit alkavat

Ryhmät eivät esiinny syyslukukaudella, vaan vasta kevätlukukaudella toukokuun alussa. Mikäli ryhmillä syntyy toive esiintyä jo syksyllä, voimme miettiä jotakin pienimuotoista esitystä syyslukukauden päätteeksi.

Karnaistenkadun tiloihin saavuttaessa kädet pestään oikealta löytyvillä vessoilla. Lisäksi käsidesiä on saatavilla ja annostelen lasten tunneilla tarvittaessa oppilaille käsidesiä. Olettehan yhteydessä jos huollettavanne ei saa käyttää käsidesiä. 

Ryhmät käyttävät Karnaistenkadulla salia 2, johon kuljetaan salin 1 ohi. Ulkovaatteet voi tarvittaessa jättää salin 2 pukuhuoneeseen, mutta varsinainen tanssitunnin alkamisen odottaminen tapahtuu lapsiryhmillä käytävällä merkityillä mattopaikoilla. Toimimme ryhmien vaihtotilanteissa ohjatusti. Katsomme käytännöt yhdessä ensimmäisillä tunneilla.  

Tanssimme kaikilla minun tunneilla paljain jaloin. Oman nimikoidun juomapullon voi ottaa mukaan. Alle kouluikäisten tunneilla pidämme yhden juomapaussin. Juoman tulee olla ainoastaan vettä ja pullon tulee olla sellainen, että lapsi osaa itse avata ja sulkea sen. Nykytanssiryhmän oppilaat voivat lisäksi ottaa oman pyyhkeen mukaan venyttelypatjan päälle asetettavaksi. 

Poissaoloista toivon ilmoitettavan etukäteen sähköpostitse tai puhelimeen. Viestejä lähettäessänne muistattehan kirjoittaa viestiin oppilaan koko nimen. Työpuhelimessani on myös Whatsapp käytössä.

Opistomme suosittelee vahvasti kaikille yli 12 vuotiaille hengityssuojaimen käyttöä sekä opiston yleisissä tiloissa liikuttaessa että tanssitunneilla. 

Käytän myös itse maskia opettaessani. 

Pian nähdään! Olettehan epäröimättä yhteydessä, mikäli teillä on kysyttävää!

Terveisin,

Saara, 
0400 250 941, 
saara@vinha.net

 ——

Olen valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta tanssipedagogiikan linjalta ja tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta. Lisäksi olen suorittanut kulttuurituotannon YAMK-tutkinnon ja opetushallinnon tutkinnon. Vinhassa olen opettanut tanssia vuodesta 2011 ja toiminut opiston rehtorina syksystä 2017 alkaen. Opetuksessa minulle on tärkeää oppilaan kohtaaminen ja tanssin kokemuksellisuus. Apuopenani alle kouluikäisten tanssitunneilla on toiminut jo 14 vuoden ajan Käpälä-niminen pehmopupu. Odotamme Käpälän kanssa innolla tulevaa lukuvuotta!

 

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

SaaraMikkola-Ylitolva

Rehtori