040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Toukokuun oppilastiedote

12.05.2021 | Tiedote, Yleinen

Tanssiopisto Vinha

Tässä tiedotteessa:
Opiston tarkennettu maskisuositus 3.5. alkaen
Tanssi sanoissa! -kuvaukset viikolla 20 
Liput Tanssi sanoissa! -etäesitykseen su 6.6. klo 17 
Alakouluikäisten kesäleirien ilmoittautuminen päättyy pe 14.5.
Aikuisten kesätanssitunteja Karkkilassa, Lohjalla ja Vihdissä kesäkuun alussa

Hei, 

Aurinko lämmittää ja kesää kohti koputellaan! Tanssiopiston lukuvuosi on pian tanssittu ja opettajat ovat tiedottaneet ryhmäkohtaisesti viimeisistä tanssitunneista. Puolet opiston ryhmistä osallistuu toukokuun videokuvauksiin ja lipunmyynti esitykseen on auennut. Tervetuloa Tanssi sanoissa! -esitysyhteyksille sunnuntaina 6.6. klo 17! Opiston blogista voi käydä lukemassa myös Pinjan ajatuksia lukuvuoden teemasta ja tanssin sanallistamisesta.

Olemme helpottuneita ja iloisia siitä, että koronapandemian tuomista haasteista huolimatta opisto on pystynyt toimimaan täysipainoisesti läpi kuluneen vuoden. Olemme kaikki oppineet paljon ja kurottuneet uusien asioiden äärelle monenlaisten opetusmuotojenkin myötä. Koronapandemian aikana Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt opistolle avustusta, ja erityiskiitos kuuluu myös teille kaikille oppilaille ja perheille tuesta ja sitoutumisesta kuluneen lukuvuoden aikana.        

Ensi vuoden lukujärjestystä viimeistellään parhaillaan ja olemme yhteydessä kesäkuun alkaessa ensi vuoden ryhmäkohtaisista aikatauluista. Kesän alakouluikäisten tanssileireillä on vielä tilaa ja tässä tiedotteessa kerrotaan myös aikuisten kesätanssitunneista. Tervetuloa mukaan! 

Aurinkoisin terveisin,

Saara ja koko tanssiopiston väki

Opiston tarkennettu maskisuositus 3.5. alkaen
Tanssiopisto edellyttää hengityssuojaimen käyttöä sekä opiston yleisissä toimitiloissa liikuttaessa että tanssitunnilla 5. luokkalaisista alkaen.

Tanssiopisto suosittelee vahvasti hengityssuojaimen käyttöä kaikille kouluikäisille 7-vuotiaista alkaen opiston yleisissä toimitiloissa liikuttaessa ja tanssitunneilla. 

Tanssiopisto suosittelee hengityssuojaimen käyttöä esikouluikäisille yleisissä toimitiloissa liikuttaessa.

Tanssiopisto kannustaa käyttämään hengityssuojaimia. Noudattamalla turvavälejä, välttämällä lähikontakteja sekä käyttämällä hengityssuojaimia kaikkien osapuolten toimesta voi mahdollisesti välttää altistumisen. Altistumiskaranteeni harkitaan kuitenkin aina tapauskohtaisesti tartuntatautiviranomaisen toimesta. 

Tanssi sanoissa! -kuvaukset viikolla 20
Tanssi sanoissa -kuvaukset videoesitykseen järjestetään Karkkilassa perjantaina 21.5. ja lauantaina 22.5. Lisäksi kenraaliharjoituksia järjestetään Karkkilasalissa kuluvalla viikolla tanssituntien puitteissa.

Esityskuvauksiin osallistuville ryhmille on lähetetty kuvaustiedotteet viime viikolla ja tiedotteesta löytyvät tarkat ryhmäkohtaiset aikataulut. Tutustuttehan tiedotteseen huolellisesti, jotta kuvaukset hoituvat suunnitellusti aikataulun mukaisesti ja turvallisesti.    

Kaikkien esiintyvien oppilaiden on tullut hyväksyä kuvaus- ja esityslupa 10.5. mennessä. Jos et ole vielä käynyt hyväksymässä lupaa, pääset täältä: https://vinha.eepos.fi/#/splash 

Liput Tanssi sanoissa! -etäesitykseen su 6.6. klo 17
Esityksen jälkitallenne on katsottavissa 7 vrk esityksen jälkeen. Tässä tiedotteessa on tärkeää tietoa kuvauksista, tutustuthan ohjeisiin etukäteen.

Kotikatsomossa 1-2 hlöä 15 euroa / 10 euroa
Kotikatsomossa 3-10 hlöä 30 euroa / 25 euroa           
Kannustuslippu, ei katsojamäärärajoitetta 50 euroa

Lippuja voi ostaa Lippu.fi-sivustolta.
Lipunmyyntilinkki tulee myös Vinhan sivuille, 
vinha.net.

Alennuslippu koskee alle 15-vuotiaita, opiskelijoita, työttömiä, eläkeläisiä, varusmiehiä ja Vinhan ei-esiintyviä oppilaita. Voit ostaa alennushintaisen lipun, jos kotikatsomossa on yksikin alennuslippuun oikeutettu henkilö. Kaikukortti käy esityksen lipunmyynnissä. Olethan Kaikukorttilipuista yhteydessä toimistoon: toimisto@vinha.net.

Kutsu mukaan kummit, mummit ja kaverit kauempaakin! Jaa lippulinkkiä ja peukuta Vinhaa somessa – nyt on hyvä hetki osoittaa tukea Vinhalle ja taiteen perusopetukselle. Kiitämme kaikkia tuesta! 

Alakouluikäisten kesäleirien ilmoittautuminen päättyy pe 14.5.
Vihdin ja Karkkilan alakouluikäisten kesäleireille ehtii ilmoittautua vielä perjantaihin 14.5. mennessä täällä

Karkkilan Vinha kesäleiri järjestetään Nyhkälässä ma-pe 7.-11.6.2021. klo 8-16  ja Vihdin leiri järjestetään yhteistyössä Vihdin kuvataidekoulun kanssa ma-pe 14.-18.6.2021 klo 8-16 Nummelassa. 

Aikuisten kesätanssitunteja Karkkilassa, Lohjalla ja Vihdissä kesäkuun alussa
Tervetuloa aikuisten kesätunneille!
Tunteja järjestetään Vihdin kirkonkylän ranta-alueella, Lohjalla Aurlahden hiekkakentällä, Karkkilassa Högforsin päiväkodin piha-alueella ja Nummelassa Menestyjien puistossa. Opettajina toimivat Ninni, Emilia, Saana ja Saara.  

Osallistu yhdelle tunnille, kahdelle tunnille tai vaikka koko illaksi! Jokaiseen iltaan kuuluu tanssituntien lisäksi kehonhuolto- ja venyttelytunti.

Hinnat:
1 tanssitunti 10€
1 kehonhuolto 8€
2 tanssituntia 17€
Tanssitunti ja kehonhuolto 15€
Koko ilta 25€

Aikataulu:

VKO 23
Ma 7.6. Vihti kk
17-18 Nykytanssi, 18-19 Jazztanssi, 19-19.45 Kehonhuolto ja venyttely

Ti 8.6. Lohja, Aurlahti
17-18 Hip hop, 18-19 Nykytanssi, 19-19.45 Kehonhuolto ja venyttely

Ke 9.6. Karkkila, Högforsin pk
17-18 Baletti, 18-19 Improvisaatio, 19.19.45 Kehonhuolto ja venyttely

To 10.6. Nummela, Menestyjien puisto
17-18 Nykytanssi, 18-19 Improvisaatio, 19-19.45 Kehonhuolto ja venyttely

VKO 24
Ma 14.6. Vihti kk
17-18 Hip hop, 18-19 Nykytanssi, 19-19.45 Kehonhuolto ja venyttely

Ti 15.6. Lohja, Aurlahti
17-18 Baletti, 18-19 Improvisaatio, 19.19.45 Kehonhuolto ja venyttely

Ke 16.6. Karkkila, Högforsin pk
17-18 Nykytanssi, 18-19 Improvisaatio, 19-19.45 Kehonhuolto ja venyttely

To 17.6. Nummela, Menestyjien puisto
17-18 Nykytanssi, 18-19 Jazztanssi, 19-19.45 Kehonhuolto ja venyttely

Ilmoittautumiset aikuisten kesätunneille TÄÄLLÄ

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

SaraRiihiaho

Opistosihteeri