040 588 98 47 toimisto@vinha.net
Etsitkö Eeposta? SIIRRY EEPOKSEEN

Huhtikuun oppilastiedote

13.04.2021 | Tiedote, Yleinen


Tässä tiedotteessa:
Opetus 30.4. asti
Tarkennettu maskisuositus
Ilmoittautuminen uusille oppilaille on alkanut 15.4.
Tule tanssimaan! Facebook Live la 17.4.
Vihtiläinen 15 – 18-vuotias  nuori! Tervetuloa kesätöihin 7.-18.6.
Tanssiyhdistyksen hallituskokoonpano
Lukiodiplomiesitykset Facebook Livessä pe 23.4. klo 18
Lopputyöt ja omat tanssit Facebook Livessä la 29.5. klo 14
Tanssi sanoissa! -kuvauksiin osallistuvat ryhmät viikolla 20 
Tanssi sanoissa! -etäesitys su 6.6.
Alakouluikäisten kesäleirit 2021 

Hei,

Kevät etenee ja seuraavan lukuvuoden suunnittelu on jo kovassa vauhdissa. Uudet oppilaat ilmoittautuvat parhaillaan, joten jos et ole vielä jatkavana oppilaana varannut ensi vuoden tanssipaikkaasi, teethän sen pikimmiten! 

Aino kirjoittaa opiston blogissa tanssijantyöstä ja praktiikasta, jonka hän kehitti työskennellessään Kajaanissa Routa Companyssä. Aino kertoo, että Liikahduksia rivien välissä -praktiikkaa voi käyttää niin työskentelyyn virittäytymisen välineenä, luovan prosessin polttoaineena tai ihan vaan omaksi iloksi. Tutustu Ainon ajatuksiiin täällä!   https://vinha.net/2021/04/08/3059/ 

Aurinkoisia, energisiä huhtikuun päiviä kaikille,

Terveisin,

Saara ja koko tanssiopiston väki

 

Opetus 30.4. asti
Tanssiopiston toiminta jatkuu sekä Karkkilassa että Vihdissä samoin ryhmäjaoin kuin ennen pääsiäistä (10 oppilasta / ryhmä) 30.4. asti:

 • Alle 12-vuotiaiden (vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat) opetus lähi- ja hybridimuotoisena ennen pääsiäistä käytössä ollein ryhmäjaoin (10 oppilasta / ryhmä). 
 • 12-20-vuotiaiden (vuonna 2007 syntyneet ja sitä vanhemmat) opetus etämuotoisena ja mahdollisuuksien mukaan ulko-opetuksena. Opettajat tiedottavat omia ryhmiään mahdollisesta ulko-opetuksesta (10 oppilasta / ryhmä). 
 • Yli 20-vuotiaiden (vuonna 2002 syntyneet ja sitä vanhemmat) opetus etämuotoisena.

Tarkennettu maskisuositus
Tanssiopisto edellyttää hengityssuojaimen käyttöä sekä opiston yleisissä toimitiloissa liikuttaessa että tanssitunnilla kaikilta 12 vuotta täyttäneiltä.

Tanssiopisto suosittelee vahvasti 5-6.-luokkalaisille hengityssuojaimen käyttöä yleisissä toimitiloissa liikuttaessa ja tanssitunneilla.

Tanssiopisto suosittelee hengityssuojaimen käyttöä kaikille esikoulu- ja kouluikäisille 6-vuotiaista alkaen opiston yleisissä toimitiloissa liikuttaessa. 

Ilmoittautuminen uusille oppilaille on alkanut 15.4.
Ilmoittautuminen uusille oppilaille on 15.4.-25.4. Eepoksessa https://vinha.eepos.fi/#/forms 

Ryhmät ja lukujärjestys muodostetaan ilmoittautuneiden perusteella, joten nyt kannattaa vinkata tanssista kiinnostuneille ilmoittautumisen aukiolosta.

Tule tanssimaan! Facebook Live la 17.4.
Viime viikolle suunniteltu Facebook Live jouduttiin siirtämään sairastapauksien tulevalle lauantaille 17.4. Mukaan livestriimiin pääset liittymään opiston Facebook-sivun kautta https://www.facebook.com/tanssiopistovinha Tervetuloa!

Aikataulu:

Klo 10 Taaperotanssi (1-2-vuotias yhdessä aikuisen kanssa)

Klo 10.30 Alle kouluikäiset

Klo 11 Jazztanssi (yli 9-vuotiaat)

Klo 11.30 Baletti (yli 9-vuotiaat)

Klo 12 Nykytanssi (yli 9-vuotiaat)

Klo 12.30 Tanssistartti (7-8-v.)

Klo 13 Hip hop (yli 9-vuotiaat)

Taaperotanssitunnilla 1-2-vuotias lapsi tanssii yhdessä aikuisen kanssa. Alle kouluikäisten tunnille ovat tervetulleita kaikki 3-6-vuotiaat. Tanssistartti on tarkoitettu 7-8-vuotiaille (tulevat 1.-2.-luokkalaiset) ja lajikohtaiset tanssitunnit baletissa, hip hopissa, jazztanssissa ja nykytanssissa kaikille 9 ikävuodesta (tulevat kolmasluokkalaiset) eteenpäin.

Vihtiläinen 15-18-vuotias nuori! Tervetuloa kesätöihin 7.-18.6.
Vihdin kunnan kesätyöseteleitä https://kesatyoseteli.weebly.com/ on jäljellä vielä muutama, joten jos olet kiinnostunut työskentelemään opistossa leiriapuna ja järjestely- ja siivoustehtävissä, ota pikimmiten yhteyttä Emiliaan emilia@vinha.net / 0400 240 002

Karkkilan osalta kesätyöntekijärekry on päättynyt ja työntekijät on valittu. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä, kiitos hakijoille!

 

Tanssiyhdistyksen hallituskokoonpano 
Luoteis-Uusimaan tanssiyhdistys Vinha ry:n vuosikokous pidettiin 23.3. ja hallituksen puheenjohtajana jatkaa Suvi Koivuharju. Varapuheenjohtajana jatkaa Elisa Virva-Auvinen ja hallituksen jäseninä toimivat Susanna Hopeavirta, Anna-Maria Joutsensalmi, Maarit Lehtinen, Erja Merinen ja Laura Tallqvist. Yhdistyksen taloudenhoitajana jatkaa Satu Mononen ja Saara Mikkola-Ylitolva toimii hallituksen sihteerinä.

Hallitukseen saa yhteyden Saaran kautta: saara@vinha.net / 0400 250 941

 

Lukiodiplomiesitykset Facebook Livessä pe 23.4. klo 18

Karkkilan lukion ja tanssiopiston yhteisen lukiodiplomikurssin työt https://vinha.net/tapahtuma/lukiodiplomi-etaesitys/  etäesitetään ensi viikon perjantaina 23.4. klo 18 tanssiopiston Facebook Livessä. Tanssin lukiodiplomin suorittaa neljä oppilasta. Tervetuloa nauttimaan esityksistä!

 

Lopputyöt ja omat tanssit Facebook Livessä la 29.5. klo 14 

Laajan oppimäärän lopputyöt ja omat tanssit etäesitetään toukokuun lopussa lauantaina 29.4. klo 14 tanssiopiston Facebook Livessä. Tanssin taiteen laajan oppimäärän lopputyöntekijöitä on tänä vuonna Vinhassa neljä. Tervetuloa nauttimaan esityksistä!

 

Omia tansseja voi ilmoittaa mukaan vielä 29.4. mennessä Saanalle: saana@vinha.net Kerro ilmoittautuessasi nimi ja tanssiryhmä, esityksen nimi ja musiikki.

 

Tanssi sanoissa! -kuvauksiin osallistuvat ryhmät viikolla 20

Kevään Tanssi sanoissa! -esityskuvaukset toteutetaan koronarajoitukset huomioonottaen. Tämän hetken rajoitusten mukaan kuvaukset toteutetaan seuraavasti: Alle 12-vuotiaiden ryhmät kuvataan Karkkilasalissa lauantaina aamupäivällä 22.5. Nuorten 12-20-vuotiaiden esitykset kuvataan ulkona lauantaina iltapäivällä 22.5. Ulkokuvausten varapäivänä on perjantai 21.5. Yli 20-vuotiaiden esitykset kuvataan itse ohjeiden mukaan.

 

Karkkilan ryhmät harjoittelevat kenraaliharjoitukset Karkkilasalissa jo viikolla lukujärjestyksen mukaisesti. Esityskuvauksista ja kenraaliharjoituksista lähetetään tarkempi tiedote esiintyville ryhmille toukokuun alussa.

 

Esiintyvät ryhmät: 

Alle 12-vuotiaat:

 • Tanssi 4v., Karkkila (Emilia)
 • Tanssi 5v., molemmat ryhmät, Karkkila (Emilia)
 • Tanssi 6v., molemmat ryhmät, Karkkila (Ville)
 • Tanssistartti 1, Karkkila, hybridiryhmä (Ville)
 • Tanssistartti 2, Karkkila (Ville)
 • Urban 1, Karkkila (Ninni)
 • Jazz 1, Karkkila (Saana) 
 • Urban 2, Karkkila, hybridiryhmä (Ninni)
 • Tanssistartti 2, Vihti kk (Saara)
 • Baletti 1, Vihti kk (Pinja)

 

12-20-vuotiaat ja yli 20-vuotiaat:

 • Esitysryhmä, Karkkila (Ninni) 
 • Baletti 2, Karkkila (Laura)
 • Jazz 2, Karkkila (Aino) 
 • Nyky 2, Karkkila (Saana)
 • Urban 3, Karkkila (Ninni)
 • Jazz 3, Karkkila (Saana) 
 • Nyky 3, Karkkila (Aino) 
 • Nyky 4, Karkkila (Saana)
 • Nyky aikuiset, Karkkila (Aino) 

Tanssi sanoissa! -etäesitys su 6.6.

Kevään esitysvideon kuvaamisesta ja editoinnista vastaa Joenrinne Films. Tanssi sanoissa! -ensiesitys on sunnuntaina 6.6. Kannattaa laittaa päivä kalenteriin! Julkaisemme tarkemmat esitys- ja lipputiedot pian.

 

Alakouluikäisten kesäleirit 2021

Tanssiopiston kesäleirien ilmoittautuminen on auennut Eepoksessa https://vinha.eepos.fi/#/forms  Ilmoittaudu mukaan perjantaihin 14.5.2021 mennessä.

 

KARKKILA

Vinha kesäleiri tanssitaan Karkkilassa ma-pe 7.-11.6.2021. https://vinha.net/tapahtuma/vinha-kesaleiri-karkkila/

 

Vinha kesäleiri on on 7-12-vuotiaille lapsille ja ilmoittautua voi joko kokopäiväleirille (klo 8-16), puolipäiväleirille (klo 8-14 tai klo 10-16) tai keskipäivän tanssileirille (klo 10-14). Aamu- ja iltapäivät sisältävät liikunnallista ja taiteellista kerhotoimintaa ja keskipäivällä tanssitaan. Kaikkiin leireihin kuuluu lounas. Kokopäivä- ja puolipäiväleirille osallistuvat voivat tuoda oman evään mukanaan. Leireillä toimivat opettajina Vinhan tanssinopettajat Saana Kulmala ja Ninni Tuovila ja apuna opiston kesätyöntekijät.

 

Hinnat: 

 • 150 € kokopäiväleiri (klo 8-16)
 • 100 € puolipäiväleiri (klo 8-14 tai klo 10-16)
 • 50 € tanssileiri (klo 10-14)

 

VIHTI 

 

Tanssiopiston ja Vihdin kuvataidekoulun Yhteiset kuviot -kesäleiri ma-pe 14.-18.6.2021

 

Yhteiset kuviot -kesäleiri on on 7-12-vuotiaille lapsille ja Tanssiopisto järjestää sen yhdessä Vihdin kuvataidekoulun kanssa. Aamu- ja iltapäivät sisältävät liikunnallista ja taiteellista kerhotoimintaa ja keskipäivällä perehdytään joko kuvataiteen tai tanssin tekemiseen. Leiriin kuuluu lämmin lounas. Leiriläiset voivat tuoda aamu- ja iltapäivään oman pienen evään mukanaan.

 

Paikkana Vihdin kuvataidekoulu (Voimapolku 3, 03100 Nummela) ja Työväentalo Rientola (Pisteenkaari 3, 03100 Nummela)

 

Hinta 150 € / vko, kokopäiväleiri klo 8-16

Opettajina toimivat tanssiopiston ja kuvataidekoulun opettajat ja apuna opistojen kesätyöntekijät.

Muut tiedotteet:

Keskiviikon tanssit: kevään viimeiset tunnit

Hei keskiviikon tanssijat! Kevätlukukausi jatkuu Marin alle kouluikäisten ryhmillä keskiviikkoisin aina kesäkuun alkuun saakka, jotta saamme kaikki alkuvuoden koronakaranteenien vuoksi perutut tunnit pidettyä. Jäljellä on vielä viisi tanssituntia ja viimeiset tunnit...

lue lisää

Ninnin kauden viimeiset tunnit kootusti

Hei! Tässä kaikkien Ninnin oppilaiden viimeiset tunnit: MaanantaiVihtiValmistava hip hop, hip hop 1, hip hop 2 ja hip hop aikuisetViimeinen tunti 9.5. TiistaiLohjaHip hop 1 ja hip hop 2 Viimeinen tunti 10.5.Hip hop 3Viikottaiset tunnit loppuvat ennen esitystä 3.5.,...

lue lisää

Kauden päättyminen / Perhetanssi Karkkila

Hei tanssijat ja huoltajat!   Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja toukokuu kolkuttelee ihan nurkan takana. Perhetanssi alkoi vasta helmikuussa ja lisäksi tunteja on peruttu pari kertaa kevään aikana, joten kausi jatkuu hieman normaalia pidemmälle. Lisäksi korvaustunti....

lue lisää

SaraRiihiaho

Opistosihteeri