Tapahtumakalenteri 2017-2018


Katso lisätietoja klikkaamalla tapahtumaa.


Lukuvuoden esitykset


Katso lisätietoja klikkaamalla tapahtumaa.


Syventävien ryhmien aikataulut


Katso lisätietoja klikkaamalla tapahtumaa.


Kurssit ja muut tapahtumat

Varainhankinta

Nykyisellä lukukausimaksujen tasolla Vinhan vuosibudjetista katetaan noin puolet. Lisäksi kuntien ja valtion tuet kattavat menoista tällä hetkellä noin viidenneksen. Tukien suuruus vaihtelee vuosittain, kuten myös esitys- ja kurssitoiminnasta saadut tulot. Toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi Vinha järjestää vuosittain varainhankintakampanjoita. Kampanjat turvaavat keskeytymättömän toiminnan muuttuvien taloustilanteiden keskellä. 


Meneillään olevat kampanjat:


Pakastekampanja 13.-30.11.2017

Alenin herkullisia leivonnaisia on jälleen myynnissä, nyt kannattaa tilata piparitaikinat ja joulutortut pakkaseen Vinhan kautta! Tilauslomakkeita jaetaan tanssitunneilla ja niiden viimeinen palautuspäivä on torstaina 30.11. Pakasteita saa mielellään myydä myös laajemmalti ja lomakkeita löytyy lisää toimipisteistä ja osoitteesta www.alen.fi/vinha

Pakasteiden nouto on maanantaina 11.12.2017 Vihdin kirkonkylän torilta klo 17:45-18 tai Karkkilan torilta klo 18:30-19:00. Tuotteet maksetaan tilausta noudettaessa. Maksutapana käy käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit. Yhteyshenkilönä leipomopakasteiden myynnissä toimii Alenin puolelta Aura (0400 804 127, aura.tegelberg@alen.fi) ja Vinhan puolelta Milla (milla@vinha.net).


Kannustajat-kampanja vuoden 2017 loppuun 

Suur-Seudun Osuuskauppa tukee Vinhan toimintaa. Asiakasomistajuuden pääjäsenenä voi vaikuttaa Vinhan tuen määrään. Kannustaminen ei pienennä omaa Bonusta, vaan sen saa itselleen normaaliin tapaan. Katso tarkemmat kannustusohjeet alta!