LUKUKAUSIMAKSUT LUKUVUONNA 2017 - 2018

Lukukausimaksu määräytyy tanssitunnin pituuden sekä tuntien viikkotuntimäärän perusteella. Lukuvuonna 2017 - 2018 lukukauden pituus on 17 opetusviikkoa (taaperoilla 14 viikkoa).
Lukukausimaksu laskutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana. Syksyn lukukausimaksu laskutetaan pääsääntöisesti elokuussa ja kevään tammikuussa. Maksu on mahdollista maksaa 1, 2 tai 3 erässä oman valinnan mukaan. Tästä poikkeavista maksusopimuksista sovitaan tanssiopiston kanssa ennen laskun erääntymistä. Enemmän kuin 1 erässä maksavilta peritään 5 euron maksutapakorotus.

Tunnin pituus 1 tanssikerta viikossa
30 min. 122 euroa
45 min. 146 euroa
60 min. 158 euroa
75 min. 172 euroa
90 min. 188 euroa

Poikkeuksena ylläoleviin hintoihin ovat Taaperotanssi ja Happy Hour -tunnit, Taaperotanssin lukukausimaksu on 92 euroa, koska ryhmä kokoontuu vain 14 kertaa lukukauden aikana. Happy Hour -tuntien lukukausimaksu on 100 euroa. Happy Hourin ollessa toinen, kolmas, neljäs tai viides viikkotunti, on alennus 30 euroa perusmaksusta. Happy Hour -tunneille voi osallistua myös yksittäismaksulla 8 euroa / tunti.

klikkaa suuremmaksi

Kahden viikkotunnin alennus loppusummasta on 40 euroa, kolmen viikkotunnin alennus on 100 euroa, neljän viikkotunnin alennus on 180 euroa ja viiden viikkotunnin alennus 260 euroa. Viidennen viikkotunnin ylittävät tunnit ovat ilmaisia.

Perhealennus toisesta perheen jäsenestä alkaen on 10 euroa / perheenjäsen. Perhealennuksen saaminen on perheen vastuulla: tanssiopiston toiminnassa olevat perheenjäsenet on ilmoitettava ilmoittautumislomakkeessa.

Työnantajalta saadut liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum) sekä sporttipassi käyvät Vinhan aikuisryhmien maksuvälineenä.

Tanssiharrastusta voi kokeilla 10 euron uuden oppilaan rekisteröintimaksulla kahden tanssitunnin verran. Kokeiluajan jälkeen tanssipaikan voi vielä veloituksetta peruuttaa.

Tanssitunneille on määritelty myös yksittäinen kertamaksu. Tunnin yksittäismaksu saadaan jakamalla lukukausimaksu kymmenellä. Tanssitunneille voi osallistua yksittäishinnalla mikäli ryhmissä on tilaa.

Tanssiopisto Vinhaan myönnetään tarvittaessa ja erikseen anottaessa vapaaoppilaspaikkoja sekä alennuksia lukukausimaksuista. Paikoista päättää tanssiyhdistyksen hallitus, päätökseen vaikuttavat sekä taloudellinen tilanne että opintomotivaatio. Vapaaoppilaalla tulee kuitenkin olla oppilaspaikka jo ennen vapaaoppilaspaikan anomista.

Vapaaoppilaspaikkaa voi hakea 31.8. (syyslukukausi / koko lukuvuosi) tai 31.1. (kevätlukukausi) mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Vapaamuotoiset vapaaoppilashakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteella hallitus(at)vinha.net tai paperisena osoitteeseen Luoteis-Uusimaan tanssiyhdistys Vinha ry., Anttilankatu 8, 03600 Karkkila