ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTTAMINEN

Lukuvuoden 2017 - 2018 tanssitunneille tapahtuu pääsääntöisesti jo keväällä. Vinhan nykyisten oppilaitten ilmoittautumisaika alkaa maanantaina 10.4. ja 2.5. alkaen vapaat paikat ovat uusien oppilaiden täytettävissä.

Ilmoittautumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, johon saat tästä lähtien myös opiston tiedotteet. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta tai et pysty käyttämään nettiä, voit ilmoittautua opiston toimiston (varmimmin ma-to 9-15 puh. 040 588 98 47) kautta.

Saman perheen kaikki tanssijat ilmoitetaan samaan aikaan. Saat ilmoittautumisen jälkeen linkin, josta pääset tarvittaessa lisäämään uusia tanssijoita myöhemmin. Mahdolliset muutokset ja peruutukset tehdään aina opiston toimiston kautta.

Uudet oppilaat maksavat 10 euron kokeilumaksun heti ilmoittautumisen yhteydessä, muilta osin lukukausimaksut laskutetaan syys- ja kevätlukukausien alussa.

Lukuvuosi koostuu syys- ja kevätlukukaudesta ja molemmista tulee erillinen lasku (syyslukukausi elokuussa ja kevätlukukausi tammikuussa). Ilmoittautuessaan oppilas sitoutuu toimintaan koko lukuvuodeksi (syksy ja kevät). Kesken lukukautta paikkansa peruuttavat maksavatkin koko lukukausimaksun, mutta ennen kevätlukukauden alkua paikkansa peruuttaneen ei tarvitse maksaa kevään laskua.

klikkaa suuremmaksi

Opiston säännöissä on määritelty tarkemmat ilmoittautumis- ja sitoutumisohjeet. Lue myös Ilmoittautumisohjeet lukuvuotta 2017 - 2018 varten.

Liitteiden avaamiseksi tarvitset Adobe Acrobat Reader -ohjelman, jonka voi ladata ilmaiseksi osoitteesta adobe.fi.